Ikke til at fatte: Caroline Wozniacki viser sin vilde krop frem efter fødsel

Foto: Shutterstock.com

Caroline Wozniacki blev mor for mindre end to uger siden, men man kan roligt sige, at det ikke er til at se.

30-årige Caroline Wozniacki og hendes ægtefælle, 38-årige David Lee, vil uden tvivl have haft nok at se til i den seneste tid. 

Parret kunne nemlig den 11. juni bekræfte, at de er blevet forældre til en datter, som de har valgt at navngive Olivia, hvorefter den har stået på ren babylykke.

Læs også

Finder 'klump' på hunds bryst og skynder sig til dyrlæge: Så indser hun sin pinlige fejl

Det vidner Caroline Wozniackis opslag på Instagram da også om, hvor hun blandt andet har delt et billede, der viser den lille familie. 

Billedet af familien har fået flere til at trække på smilebåndet, men det er såmænd ikke dette billede, der har fået mest opmærksomhed. 

Det har derimod et nyligt billede, som også er at finde på hendes Instagram, der viser hende, der poserer med deres nye guldklump i en klapvogn. Her har mange dog lagt mærke til, at hun også viser sin "nye" mave frem, hvor man kan se, at hun, blot 11 dage efter fødslen, kan bryste sig af at have tydeligt markerede mavemuskler.

"Nye rutiner," skriver Caroline Wozniacki til billedet.

Nyheden om, at Wozniacki og David ventede en lille datter, blev offentligt kendt tilbage i februar, hvor Wozniacki selv afslørede, at de stod foran en familieforøgelse:

"Vi kan ikke vente til at skulle mødes vores lille pige til juni," skrev hun i opslaget, hvor hun ligeså havde vedhæftet et scanningsfoto, som naturligvis viste det kommende familiemedlem. 

Graviditetsnyheden kom kort efter, at Wozniacki meldte ud, at hun ville sætte tenniskarrieren på pause, hvilket kom efter, at hun modtog den kedelige nyheden om, at hun havde fået konstateret reumatoid artritis, som er en gigtsygdom. 

Man kan dog roligt sige, at hun alligevel ser ud til at nyde tilværelsen i Miami, Florida, hvor familielivet tydeligvis lever i bedste velgående.

Læs også

Det lagde du ikke mærke til: Kasper Hjulmand med særlig hyldest til Christian Eriksen under landskampen

 

Dagens Gossip