Endnu en nedtur: Her bliver Jes Dorph også fyret fra

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Det er endnu en nedtur for Jes Dorph-Petersen.

Det ramte som en bombe, da det kom frem, at Jes Dorph-Petersen er fyret fra TV 2. Nu må han vinke farvel til endnu et projekt. Det skriver Ekstra Bladet. 

Læs også

Corona-drama i retten: Nu er der nyt om fængsling af tv-kendis

Sammen med produktionsselskabet Deluca Film har han det seneste år arbejdet på en dokumentarfilm, der skulle være vist på TV 2, men den er han blev fyret fra. Det fortæller han selv til Ekstra Bladet, og redaktionschef hos Deluca Film, Martin Kjær Jensen, bekræfter, at selskabet har valgt at pille ham af dokumentaren. 

Kommer ikke som en overraskelse 

Jes Dorph-Petersen er ikke overrasket over beslutningen.

“Jeg kan godt forstå, at TV2 gør det, for det ville være selvmodsigende at fyre mig og tage mig af 'Go' aften Live' og så ikke også tage mig af der. Det ville ikke give mening. Så jeg kan godt forstå deres beslutning, men det her gør jo, at TV2 og produktionsselskabet har et stort problem, for hvad skal der nu ske med programmet? Det bliver meget svært at lave, når jeg nu ikke kan være en del af det, og der er lavet så mange optagelser, for jeg er meget synlig i programmet,” siger Jes Dorph-Petersen.

Martin Kjær Jensen fortæller, at de nu er i dialog med TV 2. De forsøger at finde en løsning, så dokumentaren, der handler om svindlere, der har brugt kendte danskere i falske bitcoin-reklamer og forsøgt at lokke penge ud af folk, alligevel kan blive sendt.

Sagerne mod Jes Dorph-Petersen

TV 2s fyring af Jes Dorph-Petersen kommer i kølvandet på en ekstern advokatundersøgelse om sexisme og sexchikane på TV2. Det er to anklager fra tidligere praktikanter mod Jes Dorph-Petersen, der fik kanalen til at træffe beslutningen om at fyre den mangeårige TV 2-vært. 

I advokatundersøgelsen fortalte den ene kvinde, at Jes Dorph-Petersen tiltvang sig sex med hende, efter at have givet hende en lussing og tvunget hende ned på en briks i hans lejlighed. Hun var blevet inviteret hjem i Jes Dorph-Petersens lejlighed af en fælles kollega. Denne episode skulle have fundet sted i 2001, mens den anden episode er fra 2003. Her skulle et lignende besøg have fundet sted. Ifølgekvinden lagde Jes Dorph-Petersen og den anden mandlige kollega op til sted, men det afviste hun.

Læs også

Lise Nørgaard melder ud: Nu sker det

 

 

 

 

 

Dagens Gossip