Er det mon slut? Aalborg Håndbold indkalder til pressemøde om Mikkel Hansen

Skrevet af Kamille Isaksen

02/04/2024
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Håndboldklubben har valgt at indkalde til pressemøde om verdensstjernen.

Mest læste i dag

Det var noget af en nyhed, der mødte danske håndboldfans, da det blev offentliggjort, at den store stjerne Mikkel Hansen ville vende tilbage til Danmark. 

Siden hans tilbagevenden i Aalborg Håndbold er det nok de færreste danskere, der ikke har tænkt tanken, om hvor længe Mikkel Hansen ville fortsætte i Aalborg Håndbold.

Nu har Aalborg Håndbold  og den danske håndboldstjerne Mikkel Hansen indkaldt til pressemøde onsdag den 3. april kl. 12.30 på deres hjemmeside.

Mødet, der afholdes i Sparekassen Danmark Arena, Aalborgs hjemmebane, forventes at kaste lys over fremtiden for samarbejdet mellem klubben og spilleren. Detaljerne omkring mødets indhold er endnu ikke offentliggjort, og det er ikke mange detaljer, der har set dagens lys.

Mikkel Hansen ankom til klubben i sommeren 2022 og har sidenhen været en nøglespiller for Aalborg siden sin ankomst i sommeren 2022. Den succesfulde bagspiller har en kontrakt, der løber til sommeren 2025, men nu stilles der store spørgsmålstegn ved hans fremtid i klubben, efter pressemødet blev offentliggjort.

Den seneste tid har Aalborg måttet klare sig uden Mikkel Hansen på grund af lyskeproblemer, der har holdt ham ude af spil siden begyndelsen af marts. 

Det skriver TV 2 Sport.

Tidligere i sin karriere har Mikkel Hansen været ude med symptomer på stress, hvilket førte til en pause fra februar til slutningen af august sidste år. 

Både Aalborg Håndbold og Mikkel Hansen har afholdt sig fra at kommentere yderligere inden pressemødet.

Pressemødet finder sted den 3. April klokken 12:30.