Er du klar? I næste uge bringer MobilePay det tilbage

Skrevet af Emil Martesen

10 uger siden

|

04/03/2024
Foto: Privat
Foto: Privat
Er du klar?

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at den digitale verden konstant er under forandring.

Og det fik MobilePay brugerne for alvor at opleve, da betalingsplatformen løftede sløret for, at We Share-eventyret sang på sidste vers.

Men nu får piben igen en anden lyd.

MobilePay har nemlig taget et afgørende skridt mod at genindføre en gammel favorit blandt dens brugere.

Den populære grupperegnskabs-app, WeShare, gør nemlig comeback i en ny form, integreret direkte ind i MobilePay's egen applikation fremfor i en app for sig selv.

Det oplyser Vipps MobilePay i en pressemeddelelse.

Tidligere var brugerne af WeShare nødsaget til at finde alternativer eller ty til gammeldags metoder, da MobilePay annoncerede lukningen af appen fra 1. februar 2023.

En beslutning der blev truffet på baggrund af de høje omkostninger ved at opretholde appen på en separat platform. Dog, efter fusionen med den norske mobilbetalingstjeneste Vipps, fandt MobilePay en vej fremad, og det baner nu vejen for WeShares tilbagevenden.

Anette Bøje, dansk landechef for Vipps MobilePay, lægger heller ikke skjul på, at det hele tiden har været planen, at genoplive WeShare:

"Vores ambition var at vende tilbage med en lignende funktion, når vi var klar med en ny version af MobilePay-appen i forbindelse med vores fusionering med Vipps. Det er nu et løfte, vi kan leve op til", siger dansk landechef for Vipps MobilePay Anette Bøje.

Med denne integration tilbyder MobilePay en 'del udgifter'-funktion, som i første omgang vil omfatte grundlæggende elementer såsom deling af udgifter og en valutaberegner, med planer om yderligere udvikling.

Men udviklingen er ikke kun begrænset til Danmark.

Faktisk er funktionen allerede lanceret i Finland, og den norske version af MobilePay, Vipps, tilbyder en lignende facilitet. Den overordnede vision er at gøre MobilePay tilgængelig på tværs af Skandinavien, og det ville tillade brugere at nyde godt af tjenesten, uanset om de befinder sig i Norge, Finland, eller Sverige.