Eriksens tidligere manager overtager Okores Aston Villa

Tim Sherwood overtager managerposten i den kriseramte Premier League-klub Aston Villa. Det oplyser klubben på sin hjemmeside lørdag.

Det er tre dage siden, at Birmingham-klubben, som har den danske forsvarsspiller Jores Okore i truppen, fyrede Paul Lambert efter længere tids skuffende resultater og en bundplacering.

Kontrakten løber indtil slutningen på sæsonen 2017-18.

Sherwood har tidligere erfaring som manager for Christian Eriksen og Tottenham i den forgangne sæson.

Han overtog i december 2013, men blev fyret i maj 2014, selv om han havde skaffet tålelige resultater.

- Tim havde en fantastisk karriere i Tottenham, ikke kun i sin tid som manager, men også i sin tidligere rolle med at udvikle talenter.

- Vi tror fuldt og fast på, at Tim med sine kvaliteter er i stand til at få det bedste ud af den nuværende trup og bygge den op til fremtiden, siger Aston Villas direktør, Tom Fox.

Sherwood overtager Aston Villa på en tredjesidsteplads, der er lig med en nedrykningsplads. Første mulighed for at sende klubben op i tabellen er hjemme mod Stoke næste lørdag.

- Jeg kan ikke vente med at komme i gang, og jeg ser virkelig frem til udfordringen, siger Tim Sherwood i pressemeddelelsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip