FCK i god position efter fin sejr over Molde

FC Københavns træner Ariël Jacobs er stærkt forundret over sine spilleres præstation i anden halvleg af Europa League-kampen mod Molde torsdag aften - en kamp som FCK vandt med 2-1.

Efter at have domineret klart før pausen overlod danskerne initiativet til det norske hjemmehold efter sidebyttet.

Nogenlunde samme mønster så man, da FCK slog FC Midtjylland i Superligaen i søndags.

- Første halvleg spillede vi med professionel mentalitet. Vi var aggressive og gav ingen chancer væk.

- Jeg under mig over, at vi ikke gjorde det fra starten af anden halvleg. Vi gik ned i tempo og gav dem lov til at komme tilbage. Vi skulle også have været bedre på kontraer.

- Det er ikke første gang, det er sket. Det samme skete i weekenden, og vi diskuterede det efterfølgende. I Europa ha du ikke råd til den slags, siger Ariël Jacobs til Canal 9.

Han kan dog glæde sig over, at hans mandskab trods det spillemæssige udfald tog en vigtig sejr, som gør, at FC København stadig er inde i billedet til avancement i turneringen.

- Før denne kamp vidste vi, at vi skulle vinde. Det gjorde vi i en svær kamp, og set over en hel kamp vandt vi en fortjent sejr.

- Molde viste, de er værdige norske mestre. Nu ved vi, hvad vi skal gøre i den sidste kamp, siger Ariël Jacobs.

FC København behøver blot en sejr på 1-0 i Parken over Steaua Bukarest i Parken den 6. december. Får rumænerne scoret i den kamp, er københavnerne dog pisket til at vinde med to overskydende mål.

 

 

Dagens Gossip