Fem grunde til pigesex: Derfor tænder vi kvinder på andre kvinder

10/10/2013 21:30

Aller Media

Nyheder

Mest læste i dag

Hvis du mere end én gang er faldet i svime over, måske endda haft frække tanker om, en veninde eller kvindelig kollega, er du ligesom os andre.

En undersøgelse fra Boise State University i USA, hvor 484 heteroseksuelle kvinder deltog, viste at hele 50 % af kvinderne i et eller andet omfang sexfantaserede om andre kvinder.

- Det er helt, helt normalt at være fascineret af kvindelighed og feminine former, også for kvinder,  fastslår Marianne Tyllesen, der er sexologisk rådgiver.

Hun har de seneste ti år researchet til værket: Den Store Bog om Biseksualitet – og er for øvrigt selv biseksuel. Hun fortæller, at det er de samme spørgsmål om sex mellem kvinder, hun besvarer igen og igen, og at interessen for pigesex generelt er stigende.

Pigesex fylder mere

Hvis du har haft en fornemmelse af, at sex mellem piger og biseksuelle eksperimenter er blevet mere synligt, tager du ikke fejl:

- Flere taler om det, men flere prøver det også. Blandt helt unge kvinder har der længe været en tendens til at lege med det biseksuelle. I dag er det også voksne kvinder i 30’erne og 40’erne, der har en stigende tendens til at prøve det af, siger den sexologiske rådgiver.

Få inspiration til sexlivet med nye sexstillinger. Se galleriet på q.dk

Singlekulturen spiller en rolle

Den fremskridende afmystificering hænger blandt andet sammen med, at der er rigtig mange singler i dagens Danmark – flere end nogensinde før faktisk – og man taler mere om sex i singlekulturen, end når man er i fast parforhold.

Marianne Tyllesen angiver fem årsager til, at kvinder bliver tiltrukket af tanken om pigesex:

1. Kvinder er tålmodige

Ofte er kvinder mere tålmodige elskere end mænd – nok fordi kvinder i modsætning til mænd ikke har en ’kanon’, der skal fyres af. Derfor er det ofte mindre målrettet sex, der tager presset af for at få orgasme.

2. Kvinder er sensuelle

Sanselighed, kys, blide kærtegn, hvor grænsen mellem omsorg og sex er flydende, og nydelsen er i højsædet, er noget, mange kvinder sætter pris på i elskov.

Vidste du det om mandens penis?. Se galleriet på q.dk

3. Kvinders kroppe

er bløde og smukke. Sportstrænede mænd kan være smukke, men der noget særligt over kvindekroppens former. Brysterne, balderne, rundheden og kroppens sving og blødheden, som man kan putte sig ind til – alt i alt et meget appellerende design.

4. Kvinder kender din krop bedre

Fordi en kvinde selv har samme kropsdele som dig, ved hun, hvordan det hele fungerer. Hun har en fornemmelse af, hvad der gør godt, og hvad der virker.

5. Kvinder har en psykisk forbindelse

Selv om der er stor forskel på os kvinder, er der også meget, vi deler via vores køn, sådan uden videre. Den indforståethed man kan have med en anden kvinde, selv uden forklaring, bidrager til intimiteten.

Af Sara Skaarup, Magasinet Tidens Kvinder/NewsDesk