Fie har tabt sig 70 kg: Nu har hendes folkeskole-mobber inviteret hende ud

Mange overvægtige børn oplever at blive mobbet med deres vægt.

Det samme skete for 22-årige Fie Friedrichsen, som siger, at det tog hende lang tid at komme sig over de grimme ting, der blev sagt.

Men Friedrichsen er lavet af et helt særligt materiale, og det lykkedes hende faktisk at overvinde negative følelser og tage styring over sin egen vægt.

Hun formåede, hvilket statistisk set ikke sker for særligt mange meget overvægtige, at tabe sig og blive normalvægtig.

Tallene taler sit eget sprog, for det lykkedes hende at tabe 70 kg på bare to år.

Derefter skrev hun en bog om sine oplevelser, som hedder Fede Fie, Min kamp tilbage til livet, og i forbindelse med udgivelsen af den lærte mange danskere Friedrichsen at kende, da hun stod frem på TV.

Men utroligt nok har Fie Friedrichsens historie taget endnu en vild drejning.

Læs også: Fie fik fjernet løs hud efter enormt vægttab: Se mine smukke ar

For nyligt skete der det ironiske, at den dreng, som havde mobbet hende så meget i folkeskolen nu inviterede hende ud, skriver hun i sit seneste blogindlæg.

- Jeg blev sgu ret chokeret. Jeg går ud fra, at han ikke kan huske, det er mig, genkende mig eller måske bare har glemt eller fortrængt, det han har gjort, skriver hun på sin blog.

Hun fortæller, hun blev varm af vrede, da hun læste det, men at hun valgte ikke at svare på hans forespørgsel, selvom hun følte, hun kunne sige en masse vrede ting.

- Jeg svarede ham ikke, skriver hun og fortsætter:

- Jeg er ikke hævngerrig, og vil ikke bruge min energi på det. Den eneste for for “hævn” jeg tror på, er hævnen i form af stilhed og succes!

Mange ville sikkert mene, at Fie Friedrichsens historie i den grad er en succeshistorie, og hvis hun mener, det er hævn, har hun fået det på den flotteste måde.

Den 22-årige pige kan nu kalde sig blogger, forfatter og vægttabsmentor, og så er hun sikkert en inspiration for mange danskere, som også ønsker at ændre deres livs bane.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip