Fie Laursen åbner døren for mere reality-tv: Har et helt særligt krav

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Fie Laursen har ofte ændret sin holdning til reality-tv, og det har hun såmænd gjort igen.

Fie Laursen, der har medvirket i et hav af reality-programmer, har flere gange ændret sin holdning til reality-tv. Hun har flere gange sagt, at hun er helt færdig med reality-tv, men nu er hun såmænd klar til mere.

Det er dog kun, hvis man opfylder hendes særlige krav. 

Det skriver SE og HØR.

Læs også

De blev reddet fra at blive slagtet i Kina: Nu ankommer de til deres nye hjem

Skandalebloggeren kunne senest ses i "Ex on the Beach", hvorefter hun valgte at kaste sig over amatørpornoen. De gange, hun er blevet spurgt, har hun ofte sagt, at reality-tv hører til fortiden. 

Hun har dog for et par dage siden afsløret, at hun er klar til endnu en tur i reality-manegen. Og det skulle såmænd være fordi, at Fie er blevet single.

Hun hæver, at hendes ekskæreste fik hende til at ændre sit syn på reality-tv, hvorfor hun endte med at afsky alt ved det.

Men Fie Laursen har som bekendt gjort comeback på Instagram - igen - og hun har allerede haft arrangeret flere spørgerunder med sine følgere. Det var til netop en af disse spørgerunder, at Fie fortalte, at hun vil lave mere reality-tv.

"Er du helt færdig med reality, eller kunne du finde på at være med i mere?," kommer det fra Fies følger, hvortil hun svarer:

"Jeg kunne godt lave mere, nu hvor jeg er single," fortæller Fie lovende og afslører samtidig et meget specifikt krav.

Fie Laursens udsædvanlige krav kommer umiddelbart til at betyde, at man ikke kommer til at se hende tilbage i "Ex on the Beach" eller "Paradise Hotel". 

"eg ville aldrig være væk fra mine hunde i mere end to uger, så jeg skulle have en kort kontrakt," siger Fie Laursen.

Det er dog kun tiden, der kan vise, om der er nogle programmer, der ønsker at have den skandaleombuste tv-kendis medvirkende.

Læs også

Rapper tjente millionbeløb på seks timer ved at sælge frække billeder og videoer

 

Dagens Gossip