Fie Laursen: Sådan skal mine børn opdrages

Skrevet af Mathias Busekist

02/05/2021
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Dagens topnyheder

Der er umiddelbart mange i Danmark, der har fået fortalt, at internettet aldrig glemmer. 

Det er noget, Fie Laursen kan underskrive. Hun har oplevet, at hendes liv begyndte at krakelere, hvilket medførte, at hun fik borderline PTSD og angst. Fie valgte derfor at flytte til Spanien, da hun ønskede at komme væk fra al den "hate", hun har stået model til på Facebook og Instagram. 

Hun kan dog på mange måder ses som det første eksempel, man har i Danmark, når man snakker mediepersonligheder. Hun har gjort en karriere ud af netop dette i ti år, og der er meget, der peger mod, at det kan fortsætte i flere år endnu. 

Fie Laursens skæbne har altid været at finde i det kulturelle fænomen, men i takt med, at man bliver ældre, vil man ikke kunne undgå, at der kommer til at ske forandring i ens liv. 

Hun fortæller i en video, hun har delt på TikTok, hvordan hun har planer om at opdrage sine børn, når man befiner sig indenfor "Casa el Fies" vægge.

Hun lægger ud med at fortælle om, hvordan hun vil fortælle sine børn om brugen af rusmidler.

"Jeg skal nok fortælle, hvad jeg har oplevet, hvorefter du kan lære af dine egne fejl. Jeg ville dog anbefale, at de holder sig til alkohol og marijuana. Jeg ville ikke blive sur over det, hvis det var, for man er ung og skal lære af sine fejl." 

Fie Laursen kommer også ind på det at have kærester, hvor hendes børn i hvert fald ikke får sat nogen grænse. 

"Du kan have så mange kærester, du har lyst til, så længe du passer på dig selv." 

Hun kommer også ind på sengetider, og hvornår, man skal være hjemme, hvor hun "ikke giver en fuck, så længe, at man er sammen med venner, eller man kan aftale at blive hentet". 

Pligter er heller ikke noget, hendes børn kommer til at skulle bruge tid på.

"Pligter kommer vi ikke til at gå op i herhjemme, for du kan altid lære at vaske op og gøre rent."