'Tidsrejser': Verden nærmer sig tre dage med mørke

Foto: TikTok

Han hævder, at han er fra fremtiden, og han har nu advaret om, at verden vil gå ind i tre dage med mørke, hvor der vil være pyramider i himlen, som man ikke skal kigge på.

Dette fortæller @Timetraveler2582 i en video, der er blevet uploadet til TikTok. I videoen bliver man advaret om, at man inden længe vil kunne opleve en begivenhed, som tilnærmelsesvis skulle minde om undergangen. 

Videoen gør brug af flere apokalyptisk-lignende scener fra gyserfilmen "The Mist". Der er dog blevet tilføjet en billedtekst, der læser:

Læs også

Meghan støttes af berømtheder: Har dokumentation på konflikt med kongehus

"Du kan tro det eller lade være, men dette er sket den 6. juni 2026.".

Der bliver efterfølgende beskrevet, hvad man kan forvente, at man kommer til at se.

"6. juni vil jorden komme til at træde ind i tre dage med mørke." 

@timetraveler2582

⚠️ You have been warned about it. I wasn’t supposed to reveal this much about it. ⚠️ #timetravel #timetraveler #future #unknown #fyp #real #news #fy

♬ original sound - Timetraveler2582
⚠️ You have been warned about it. I wasn’t supposed to reveal this much about it. ⚠️ #timetravel #timetraveler #future #unknown #fyp #real #news #fy

Har man set filmen "The Mist", vil man muligvis allerede have gjort sig nogle tanker om, hvad man kan forvente. Men hvis man ikke har set filmen, så bliver man hjulpet på vej af en voice-over, der forklarer, hvad den dystre apokalypse går ud på. 

"Du skal lukke og sikre alle indgange til dit hjem, ligesom du skal slukke for dine lys. Du skal heller ikke kigge ud af vinduerne. Man skal heller ikke åbne døren, hvis der er nogen, der banker. Slutteligt, så skal du altid være tavs," får man forklaret i videoen, hvorefter der bliver lagt endnu flere regler på plads:

Foto: TikTok

"Det er vigtigt, at du heller ikke forsøger at undersøge lysene, du kan se uden for dit hjem. Og hvis du ser en uidentificeret figur ud af øjenkrogen i dit hjem..." 

Det bliver dermed ikke fortalt, hvad man skal gøre, hvis man støder på en figur i hjemmet, men mon ikke, at svaret ville være noget i retning af, at man ikke skal undersøge det nærmere. 

Det er med stor sandsynlighed en konto, der ikke stammer fra fremtiden. Det har dog ikke holdt 638.000 mennesker fra at følge kontoen, hvis nu, de ikke er tilfældet. 

Læs også

38-årig mor fandt kvinde i sengen med ekskæresten: Så gik hun bersærk

 

 

Dagens Gossip