Flere får tatooveret Will Smiths slag

Skrevet af Mathias Nielsen

01/04/2022
Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix
Memen har taget endnu et skridt på den virale rejse.

Dagens topnyheder

Denne uges altoverskyggende begivenhed må siges at være Will Smith, som natten til mandag dansk tid slog værten på årets Oscar show, Chris Rock.

Slaget kom i kølvandet på en uoverensstemmelse omkring en joke, Chris Rock lavede med Will Smiths kone. Debatten har siden da kørt på, om det var okay at slå.

Det mener nogle, mens andre er uenige.

Enkelte har sågar advokeret for at Will Smith skal fratges den Oscar, han senere på aftenen vandt. Men sagen er gået videre end det.

Flere har nemlig valgt at få episoden som evigt minde via tatoovering.

To tatovører er gået viralt de seneste dage, efter at de uploadede deres kunstværker til sociale medier. 

Den amerikanske kunstner Oscar Aguilar Jr lavede et opslag på Instagram i denne uge for at vise sit nyeste værk frem, komplet med et farverigt lysdisplay og soundtrack for at afsløre tatoveringen i al dens herlighed.

Oscar, der arbejder i Divine Studios i New Jersey, uploadede en video med lys, der danser mellem Chris' ansigt og Wills hånd, kombineret med et remixet beat, der består af parrets korte, men chokerende diskussion.

Foto: Instagram

Tatoveringen består af simpelt stregarbejde - men det er dog stadig tydeligt, hvad det skal forestille.

Oscar er ikke den eneste tatovør i øjeblikket, der sætter den nyeste meme på folks hud.

Trenden har også fundet vej over Atlanten og slår igennem i Europa.

Den italienske kunstner Giovanni Bracciodieta imponerede titusindvis af mennesker, da hans skildring af Will og Chris' skænderi blev delt til den populære tatoveringsside traditionalartist.

Det farvestrålende stykke viser nøjagtig samme øjeblik som Oscars, men mere detaljeret, med handlingslinjer omkring Wills arm og et smertefuldt rødt mærke på Chris' kind.

Foto: Instagram