Fodbold-fan i kritisk tilstand: Faldt ned fra tribune under landskamp

Foto: Shutterstock.com

Tilskueren blev med det samme fragtet til hospitalet i kritisk tilstand, hvilket kom efter en forfærdelig ulykke.

Det siges, at en ulykke sjældent kommer alene, for mens mange fortsat er forsøger at sluge nyheden om Christian Eriksens kollaps, er man nu blevet ramt af nyheden om en tilskuer, der faldt ned fra et tilskuerafsnit under kampen mellem England og Kroatien i London. 

Han blev fragtet til hospitalet i kritisk tilstand.

Læs også

Mai Manniche i shitstorm efter forrykt Eriksen-opslag

Det bekræfter en talsperson for Wembley Stadium ifølge Sky Sports. 

"Vi kan bekræfte, at en tilskuer faldt ned fra tilskuerpladserne lige efter kickoff i kampen mellem England og Kroatien på Wembley Stadium," kommer det om situationen, hvorefter han tilføjer: 

"Tilskueren fik førstehjælp på stedet og blev fragtet til hospitalet i en kritisk tilstand."

Dertil kommer det, at man endnu ikke har hørt, hvordan uheldet kunne ske. 

Talspersonen fortæller derfor også, at man fortsat har tænkt sig at arbejde tæt sammen med Det Europøiske Fodboldforbund (UEFA) for at komme til bunds i sagen. 

 

Der var knapt 18.500 tilskuere, der havde fundet sig til rette til kampen mellem England og Kroatien, som endte med en sejr til førstnævnte, hvilket kom efter en scoring af Raheem Sterling til 1-0, som også blev kampens slutresultat. 

 

Man kan dermed roligt sige, at det ikke har været nogen drømmestart på slutrunden, efter den forfærdelige start med Christian Eriksens livstruende kollaps som nu bliver opfulgt af denne ulykke.

Læs også

Jes Dorph raser: Det er en skamplet for sporten

 

Dagens Gossip