For første gang i mange år: LEGOLAND deler stor nyhed

15/11/2023 11:34

Kamille Isaksen

Nyheder
LEGOLAND åbner porten og inviterer indenfor til julehygge for andet år i træk, men i år er en ting anderledes.

Mest læste i dag

Fra den 24. november til den 31. december kan gæsterne i LEGOLAND® se frem til endnu flere juleaktiviteter, flotte julelys, magisk julestemning og ikke mindst en helt ny billettype, når LEGOLAND åbner porten og inviterer indenfor til julehygge for andet år i træk.

I år venter der gæsterne hele tre nye juleaktiviteter, når de besøger parken til Jul i LEGOLAND®. Her bliver det muligt både at suse ned ad de nye kælkebakker, udfordre familien i indendørs sneboldkamp og besøge nissernes hyggelige værksted, hvor gæsterne blandt andet kan skrive et brev til julemanden.

Det skriver LEGOLAND Billund i en pressemeddelelse.

- Vi ser meget frem til at åbne parken til Jul i LEGOLAND igen i år, og gæsterne kan godt glæde sig, for i år har vi nemlig endnu flere juleaktiviteter på programmet. Personligt glæder jeg mig rigtig meget til at prøve dem alle, og jeg håber også, gæsterne vil tage godt imod nyhederne, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Udover de tre nye juleaktiviteter kan gæsterne blandt andet også se frem til at opleve det 10 meter høje LEGO® DUPLO® juletræ, prøve parkens forlystelser, komme på glatis på skøjtebanen, nyde juleudsmykningen i hele parken, besøge de hyggelige boder med hjemmelavede julegodter og møde selveste julemanden.

Foto: Jens Hartmann

Ny julebillet LIGHT

Ikke nok med nye aktiviteter på juleprogrammet, så er det i år også muligt at komme ind til Jul i LEGOLAND® på en anden billettype end tidligere. En julebillet LIGHT giver adgang til at opleve den magiske julestemning, juleudsmykningen med de fantastiske julelys og de fire byggeoplevelser – DUPLO® FUN, LEGO® Ferrari Build & Race, The Great LEGO® Reef og LEGOLAND Gallery, men giver ikke adgang til forlystelserne. 

- Med vores nye julebillet LIGHT håber vi at kunne give endnu flere en magisk oplevelse til Jul i LEGOLAND. Billetten giver mulighed for, at man kan komme på besøg og opleve julestemningen uden at prøve forlystelserne, og det glæder vi os til at prøve for første gang i rigtig mange år, siger Christian Woller.

Der er også magisk julestemning på Hotel LEGOLAND, hvor gæsterne kan booke juleophold, og til nytår kan man fejre nytårsaften med børnedisko, lækker mad og fyrværkeri.

Jul i LEGOLAND kan opleves på 19 udvalgte åbningsdage fra den 24. november til den 31. december, hvor der vil være åbent fra kl. 10-18. Den 31. december er der åbent fra kl. 10-16.

Læs mere om jul i LEGOLAND på www.legoland.dk/jul