Forældre, nu kan I overvåge ungerne på Snapchat

Snapchat er uhyre populær blandt teenagerne, fordi billederne sletter sig selv, når de er blevet set af modtageren. Derfor er det også blevet hjemsted for de mere pinlige selfies og indimellem også med plads til de frække.

Snapchats målgruppe er de 18 til 25-årige, men hvis man er bekymret for sine børns færden, så kan man som forældre følge med, hvis man betaler 230 kroner om måneden, skriver Fox8.

Læs også: Børn udsættes for sexchikane på Snapchat

Programmet man betaler for, hedder mSpy. Det giver forældrene adgang til børnenes Snapchat, men de kan også følge med i opkald, sms’er, e-mails og deres fysiske færden. Derudover overvåger det også Skype og WhatsApp beskeder.

For at programmet virker, skal det downloades og installeres på barnets telefon, men det efterlader ingen ikoner på telefonen.  Når først programmet er installeret, kan forælderen følge med fra sin egen telefon.

Udover at henvende sig til forældre, så reklamerer mSpy også til firmaer, der vil følge med i, hvad deres ansatte bruger firmatelefonerne til. De tilbyder også et lignende program, der hedder Flexispy. Det henvender sig specifikt til ægtefæller, der mistænker modparten for at være utro.

Læs også: Fanget på snapchat: Her ender studiefest helt galt

Ifølge mSpy så er det ulovligt at installere programmet på en anden persons telefon uden tilladelse, medmindre personen er en mindreårig.

Billedtjenesten Snapchat er for nyligt blevet vurderet til svimlende 57 milliarder kroner.

 

Dagens Gossip