Forsvarsministeriet bekræfter: Vi har brugt millioner på at undersøge UFO'er

Længe har man ikke vist, hvad sandheden om UFO'erne er. Foto: Shutterstock

Det amerikanske forsvarsministerium bekræfter for første gang nogensinde, at de tager UFO'er dybt seriøst. Så seriøst at de i årenes løb har brugt millioner af dollars på at lære mere om de mystiske objekter.

Videooptagelser fra amerikanske jagerfly med mystiske flyvende objekter efterlader den amerikanske flåde med flere spørgsmål end svar. De amerikanske myndigheder kan nemlig ikke forklare, hvad det egentligt er, som videoen viser. 

Videoerne, som du kan se herunder, har været kendt i et par år, da de blev offentliggjort af New York Times og To The Stars Academ i 2017. Da de først blev set af offentligheden, blev billederne kaldt for uidentificerede flyvende objekter - eller den mere mundrette forkortelse ufo.

En  talsmand fra flåden kalder ligeledes objekterne for farlige. De repræsenterer nemlig en trussel for henholdsvis piloterne og deres fly. Både for personalets personlige sikkerhed men i ligeså høj grad deres mulighed for at udføre deres arbejde ordentligt. 

“I mange år rapporterede vi ikke denne indtrængen, fordi der er mange teorier omkring, hvad der er eller ikke er på videoerne. Men den eneste måde, vi kan finde ud af, hvad det er på videoerne. Det er ved at blive ved med at rapportere dem,” siger talsmand Joseph Gradisher til det amerikanske nyhedsmedie CNN. 
 

Gimbal: The First Official UAP Footage from the USG for Public Release

Bruger millioner på at undersøge UFO’er

Der er nemlig stadigvæk tvivl om, hvad det egentligt er, som de to videoer viser. Derfor har det amerikanske forsvarsministerium Pentagon i flere år brugt millioner af dollars på at undersøge de mange observationer og historier om ufo'er, som de har igennem årene er blevet præsenteret for. Det bekræftede Pentagon for første gang lørdag.

Ifølge New York Times har USA årligt brugt 22 millioner dollar i perioden 2007 til 2012 på programmet, 'Advanced Aerospace Threat Identification Programme', som har til formål at finde sandheden i historierne om UFO’er. Derudover fortæller avisen, at selvom programmet officielt er nedlagt, så findes der stadigvæk embedsmænd i forsvarsministeriet, der bruger deres arbejdsdag på at finkæmme historierne om uidentificerede flyvende objekter på jagt efter sandheden. 

Læs også

Regeringen har talt: Det skal cigaretterne koste

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip