Forsvunden i otte år kan være fundet i voldgrav i Malmø

Politiet i Landskrona har lørdag bjærget en bil, der var kørt i en voldgrav ved byens fæstningsanlæg. I bilen blev der fundet en person, som kan være en 76-årig mand, der forsvandt sporløst i 2007.

Bilen er lørdag aften ved at blive undersøgt af teknikere, og politiet kan bekræfte, at bilen har samme registreringsnummer som den grå Ford Fiesta, som Sune Karlsson havde, da han forsvandt.

Politifolk mødte op ved Citadellet klokken 11 lørdag formiddag, efter en kvinde havde alarmeret politiet om, at der lå en bil i vandet ved broen over til Citadellet på Slottsvägen.

- Vi var på vej til Konsthallen, men gjorde et kort holdt ved broen over til Citadellet. Da så vi pludselig noget blankt i vandet. Det var en bil, og den så ud som om, den havde været været der længe, fortæller kvinden til Sydsvenska Dagbladet.

Klokken 13 begyndte bjærgningen af bilen, men det blev hurtigt afbrudt, da redningsfolkene så, at der var et lig i bilen.

- Da begyndte de at afspærre området og få alle, som stod og kiggede, væk fra broen. Der var ret mange, som havde samlet siger, beretter kvinden.

- Alt tyder på, at bilen og kroppen har ligget længe i vandet, siger en talsmand for politiet.

Sune Karlsson, som det formodes at være, forsvandt uden at efterlade sig spor. Der blev ikke fundet noget i hans lejlighed, der kunne give et fingerpeg, og der havde ikke været tegn på vold.

Hans penge har også stået urørt.

De sidste år levede han meget ensomt, og han havde ingen nære slægtninge. En af politiets teorier var, at han var kørt ud over en kajkant i Landskrona havn.

/ritzau/

.

Dagens Gossip