Forud for ny sæson: Deltager tiggede TV 2 i fem år

16/09/2023 16:52

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er tale om en debut som han har ønsket sig rigtig længe.

Mest læste i dag

Parrene er dannet, danseskoene er blevet snørret. For om mindre end en uge løber 20. sæsoner af 'Vild med dans' af stablen.

Parrene til den kommende sæson omfatter blandt andet danseren Jenna Bagge, der er blevet sat sammen med influencer Fredrik Trudslev, og især sidstnævnte har set frem til at være med i TV 2-formatet.

Og det er en debut, som han i den grad har set frem til. Faktisk har han set frem til at få sin dansedebut i så lang tid, at han tog sagen i egen hånd for flere år siden.

Han kan nemlig afsløre over for Ekstra Bladet, der møder ham på pressedagen forud for premieren i næste uge, at han selv har skrevet til TV 2 - og ikke kun én gang.

"For at det ikke skal være løgn, så har jeg faktisk selv skrevet til TV 2 og sagt: 'Hej, må jeg ikke godt være med i 'Vild med dans'? Jeg synes, det er vildt fedt'," hvorefter han afslører, hvornår han afslører, at han startede med at skrive til TV 2 for hele fem år siden.

Efterfølgende bliver han spurgt om, hvorvidt han i sine mails har ønsket en dansepartner.

"Nej, det har jeg ikke. Det er jo ikke heller ikke, fordi at jeg har lavet en jobansøgning. Jeg har bare været sådan: 'Hej, jeg er her. Jeg synes, det er vildt sjovt, og jeg kunne godt tænke mig at være med'. Nu skete det, og det er jeg sgu glad for," siger han, mens dansepartner Jenna Bagge stemmer i.

Fredrik Trudslev og Jenna Bagge danser sammen over skærmen for første gang 22. september, når jubilæumssæsonen af 'Vild med dans' går i luften.

Her skal TV 2 forsøge at komme stærkt igen efter en skuffende sidste sæson.

For i de gode gamle dage sad over en million danskere klar foran fjernsynet fredag aften for at se 'Vild med dans', men i den seneste sæson ramte man et foreløbigt lavpunkt.

Først blev premiereudsendelsen den 9. september med 648.000 seere den mindst sete premiere i programmets historie.

Efterfølgende, da man var halvvejs igennem sæsonen, var der ifølge analysebureauet Nielsen 'kun' 640.000 danskere, der i gennemsnit ser med live om fredagen.