Gåden tykner for alvor: Kronprins Frederik flygter

21/11/2023 14:23

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Gåden tykner for alvor.

Mest læste i dag

I den seneste udvikling i den danske kongelige sfære er der opstået fornyet mystik omkring kronprins Frederiks nylige besøg i Madrid.

Og det er heller ikke mange ord man får ud af kronprinsen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Kronprinsen, der for nylig deltog i et jagtarrangement, undgik konsekvent pressens spørgsmål vedrørende sit ophold i den spanske hovedstad og sit forhold til den mexicanske model og jetsetter Genoveva Casanova.

Denne tavshed fra kronprinsens side har kun forstærket spekulationerne, der blev antændt af en video, som det spanske medie Lecturas offentliggjorde. Videoen viser kronprinsen vandre alene i Jerónimos-området i Madrid, et eksklusivt kvarter, hvor Casanova er bosat. Dette skete dagen efter, at de to angiveligt havde tilbragt tid sammen i byen.

Kronprinsens adfærd har været konsekvent siden sagen begyndte. Han har undgået at kommentere på rygterne og har ikke givet nogen form for opklaring. Dette blev igen tydeligt, da han ankom til jagten og senere under frokostpausen, hvor han undgik pressen og parkerede sin bil i behørig afstand fra de ventende journalister.

Genoveva Casanova har fra sin side kraftigt afvist, at der skulle være en romantisk relation mellem hende og kronprinsen. Hun har endda truet med retslige skridt mod Lecturas, hvis de ikke bringer en berigtigelse, der understreger, at deres forhold er rent venskabeligt.

Det danske kongehus har indtil videre valgt ikke at kommentere på sagen, hvilket kun har tilføjet yderligere brændstof til rygtebålet. De har fastholdt, at de ikke udtaler sig om rygter og insinuationer, hvilket efterlader offentligheden og medierne i en tilstand af spekulation og undren over kronprinsens mystiske opførsel og den sande natur af hans forhold til Casanova.