Gaardbo efter MeToo-ballade: Tager nu stor beslutning

Foto: Shutterstock.com

Jens Gaardbo og konen har annonceret deres separation, og nu træffer Gaardbo endnu en beslutning.

Jens Gaardbo og hans kone har nu valgt sælge deres luksuslejlighed for 12,5 millioner kroner. Skulle lejligheden ende med at blive din, bliver du den nye indehaver af 158 kvadratmeter med kig til Øresund. 

Du får en eksklusiv beliggenhed på Rosavej i Klampenborg - en af nabovejene til Emiliekildevej, hvor prins Joachim og prinsesse Marie har en villa - en lejlighed, som er i to etager, og så har den såmænd også to terrasser.

Læs også

Demonstration i København: Flere hundrede er samlet

Det skriver B.T. 

Det er mægleren Estate, der skriver, at de madglade helt sikkert vil finde glæde i et "eksklusivt køkken fra Handcrafted Interior". Det er desuden også udstyret med et "smagfuldt badeværelse" samt egen have, hvor man finder drivhus/værksted. 

Det er Jens Gaardbo selv, der bekræfter, at han har sat lejligheden til salg på sin Instagram-konto, hvor han skriver følgende: 

"Skal man, så skal man. Lejlighed til salg," hvorefter han deler et link, så folk kan få et kig indenfor. 

MeToo-ballade

Salget af luksuslejligheden kommer efter, at der har været megen opmærksomhed rettet mod Jens Gaardbo.

Han blev afskediget som vært fra TV 2, efter man havde foretaget en ekstern undersøgelse af kulturen hos stationen, der afslørede, at Gaardbo i årene 1997 til 2003 havde udvist dårlig dømmekraft i sit job som nyhedschef. 

Jens Gaardbo lagde ikke skjul på, at der var eksempler på dårlig dømmekraft. 

Det kom i sidste uge frem, at han og konen skal skilles efter 20 års ægteskab. Det fortalte han ligeså selv i en pressemeddelelse. 

"Det er vigtigt for os begge at fastslå, at min afskedigelse og baggrunden for afskedigelsen ikke er den direkte årsag til vores separation. Pernille har kendt til sagen i detaljer og været en stor støtte for mig i hele forløbet."

Læs også

Rasende Signe Lindkvist: 'Fucking spade og idiot'

 

Dagens Gossip