Rasende Signe Lindkvist: 'Fucking spade og idiot'

Foto: Martin Sylvest Andersen/ Ritzau Scanpix

Signe Lindkvist kan ikke komme på ét eneste positivt ord.

Danmarks influencere, spotsstjerner og iværksættere har i massevis sat kursen mod Dubai, hvor de har nydt solen og kolde drinks - dét er til trods for, at alle ikke-nødvendige rejser blive frarådet. 

Deres beslutning om at rejse er derfor blevet mødt af stor kritik fra blandt andre Mascha Vang og Mette Frederiksen. Og kritikken er da heller ikke blevet mindre, siden man fandt ud af, at flere har taget corona-smitte med til landet.

Læs også

Bendtner blandt fangede danskere i Dubai

Det skriver SE & HØR.

Radiovært Signe Lindkvist slutter sig nu til voksende skare af rasende kritikere.

"Jeg bliver så træt, specielt fordi det nu viser sig, at der formodentlig er én af dem -  eller en anden fucking spade og idiot - der har taget en ny mutation med hjem fra Dubai, som er den afrikanske, eller hvad fanden," siger Signe Lindkvist blandt andet i programmet. 

"Hvis den mutation resulterer i, at vi skal gå i tre ugers mere isolation, så opsøger jeg fucking Michael Maze og Nicklas Bendtner og Diamantprinsserne og hvad fanden de hedder… der kan jeg ligeså godt sige, hvis jeg møder dem, så stikker jeg dem et ordentlig møgfald." 

Det er dog ikke kun Signe Lindkvist, der raser over deres beslutning om at rejse. Det samme gælder Signes medvært, Iben Hjejle. 

"Mange af de kendisidioter, der har været dernede, lever primært af reality-tv. Jeg ville ønske, at deres tv-folk sagde: ”Vi havde egentlig planlagt at lave et realityprogram med dig, men du opfører dig som kæmpeidiot, og sådan et menneske vil vi ikke have på vores flade, så du er fyret." 

Du kan høre hele Signe Lindkvist og Iben Hjejles podcast her.

Læs også

Larry King er død

 

Dagens Gossip