Geggo taler ud: Lige nu er det bedst for os alle, at vi ikke laver Familien fra Bryggen

Familien fra Bryggen vender tilbage i næste uge.

Geggo har knyttet nogle ord til beslutningen om at sætte "Familien fra Bryggen" på pause på ubestemt tid.

Danskerne har haft muligheden for at få et indblik i Geggo, Linse Kessler og fleres liv i "Familien fra Bryggen" i 19 sæsoner. Det vil man dog ikke kunne blive ved med, da der i morges blev smidt noget af en bombe af folkene, der står bag showet. 

De meldte ud, at programmet holdet pause på ubestemt tid.

Læs også

Mand fik amputeret forkert ben på hospital: Blev først opdaget en uge efter

Geggo har nu knyttet nogle ord til beslutningen om at trække stikket - i hvert fald for en stund - hvilket hun forklarer på Instagram. 

 

"Det er med ro i både mave og sind, at jeg kan ånde ud og sige, at vi i familien har taget en fælles beslutning om at holde pause med at filme "Familien fra Bryggen"," skriver Geggo indledningsvist i Instagram-opslaget, der er blevet sendt ud til hendes mere end 629.000 følgere. 

"I 10 år har I fulgt mig - fra en forvirret “teenager” til den (hvis jeg selv skal sige det) stærke kvinde, jeg er idag. I var med, da jeg levede et liv uden styr på noget - da min økonomi sejlede, og det samme gjorde i øvrigt resten af mit liv - I var med, da mit livs kærlighed gik på knæ for mig, og da vi sagde ja til hinanden 2 gange (because #Vegasbaby) - I var med da jeg var gravid med begge mine guldklumper og under veer med den ene - I var med, da jeg mistede min mormor, som efterlod mig i en ubeskrivelig sorg. I var med hele vejen og igennem min udvikling fra ung til voksen. I var med! - Og i er blevet hængende," kommer det endvidere fra den 31-årige Geggo. 

Der bliver dog lagt an til, fra Stephanie "Geggo" Salvarlis side, at man ikke skal være bekymret for, at man ikke kommer til at se mere til hende på skærmen: 

"Derfor kan jeg også uden at afsløre for meget sige, at det selvfølgelig ikke er det sidste, I har set til os," fortæller hun, hvorefter hun tilføjer:

"Om "Familien fra Bryggen" nogensinde vender retur, vil jeg heller ikke afvise - men lige nu er det det bedste for os alle ikke at lave programmet. Tak for jeres evige støtte, og for at være så trofaste igennem intet mindre end 19 sæsoner! JEG ELSKER JER. Glæder mig til fremtiden," skriver hun slutteligt på Instagram. 

Torsdag vil det sidste afsnit af "Familien fra Bryggen" rulle over skærmen, hvilket man kan fange på TV3. 

Det er dermed endnu uvist, om programmet vender tilbage. 

"Nu har familien brug for en pause fra formatet, som efterhånden har været en fast del af deres hverdag i de sidste mange år. Det betyder, at "Familien fra Bryggen" holder pause på ubestemt tid," forklarede NENT Group i en pressemeddelelse, der blev sendt ud i morges.

Læs også

Prins Harry: Valgte alkohol og stoffer efter morens død

 

Dagens Gossip