Gemmeleg endte i katastrofe: Dreng blev transporteret til et andet land

Foto: Reddit

Legen tog en katastrofal drejning.

Gemmestedet frem for alt andet.

Det levede drengen, som kun er blevet identificeret som Fahad, som lagde sig til rette i en tom skibscontainer, i hvert fald efter.

Men han havde måske lagt sig lidt for godt til rette, eftersom han få minutter senere var faldet i søvn. Derfor blev containeren sendt afsted med drengen som læs.

Og seks dage senere var han havnet i Malaysia.

Læs også

Ville bare have 'sødt billede' med far: Nu væmmes hun over detalje

Containeren forlod således Bangladesh den 11. januar og ankom først til Malaysia den 17. januar. Og alt imens var Fahim fanget uden mad.

I Port Klang blev hans bøn endelig hørt, da en medarbejder hørte bankelyde fra en af containerne. Herefter ankom adskillige offentlige myndigheder, herunder Port Klang Havpoliti, Immigrationsministeriet samt Sundhedsstyrelsen i Klang-distriktet for at undersøge sagen nærmere.

Personalet kan i en video ses åbne containeren, hvorefter drengen, som var svag og udmattet efter rejsen, kommer til syne.

Foto: Reddit

Myndighederne mistænkte i første omgang Fahim for at være offer for menneskehandel, men efter en kort efterforskning fandt man ingen beviser for, at en forbrydelse skulle have fundet sted.

"Da skibet ankom til Westport, og containeren blev losset, fandt myndighederne drengen indeni," siger indenrigsminister Datuk Seri Saifuddin Nasution og tilføjer:

"Han er den eneste, der blev fundet i containeren. Der er indgivet en politianmeldelse, og drengen, der har feber, er blevet taget med til undersøgelse."

"Han var den eneste dreng, der blev fundet i containeren. Vi forbinder ikke sagen med menneskehandel, fordi den indledende undersøgelse viste, at han gik ind i containeren, faldt i søvn og blev transporteret til Malaysia."

Drengen blev bragt til behandling på Hospital Tengku Ampuan Rahimah og er i stabil tilstand.

Processen med at få drengen tilbage til sit hjemland er nu i gang.

Læs også

Stjerne kvæstet i voldsom ulykke

 

Dagens Gossip