Stjerne kvæstet i voldsom ulykke

Foto: Shutterstock

Den kendte stjerne har været involveret i en voldsom ulykke, der har kostet ham flere brækkede knogler.

Tv-vært Jay Leno har lært på den hårde måde, at der er hold i det gamle ordsprog om, at en ulykke sjældent kommer alene.

 

Læs også

10 biler smadret i færgeuheld ved dansk havn: Det kunne være gået meget værre

For blot to måneder siden kom han til skade i en ulykke, hvor han endte med at blive forbrændt i sit ansigt, fordi der udbrød en brand i hans garage, da han var i færd med at arbejde på en af hans biler.

Og nu har den 72-årige kendis, der især er blevet kendt for sin rolle som vært på 'The Tonight Show', igen været uheldig, og er kommet galt afsted.

Det skriver mediet NBC News ifølge SE og HØR.

Den voldsomme ulykke, der førte til, at Jay Leno måtte bringes til hospitalet med flere brækkede knogler, skete da han var ude at køre en tur på sin motorcykel.

Det var dog ikke en hvilken som helst motorcykel. Derimod var det en motorcykel af ældre dato, som han var i færd med at renovere, og som han derfor ville tage ud på en testkørsel.

På et tidspunkt under turen, kunne han lugte benzin, hvilket fik ham til at trække væk fra vejen og ind på en parkeringsplads, hvor det gik helt galt for den kendte tv-vært.

"Så jeg drejede ned ad en sidegade og kørte hen på en parkeringsplads. Det jeg ikke anede var, at en fyr havde spændt en snor ud på parkeringspladsen uden at hænge et flag i," sagde han ifølge NBC News.

"Jeg så den ikke, før det var for sent. Tørresnor, mig, bang. Jeg blev flået af motorcyklen."

Efter at være kørt ind i snoren, blev han revet af sin motorcykel, der fortsatte med at køre, mens han blev sendt i jorden, hvilket førte til, at han brækkede flere ribben og ødelagde sine knæskaller.

Læs også

DJ skal skyde konfettikanon udover publikum: Så sker det utænkelige

Faktisk er det ikke et helt nyt uheld, da det skete den 17. januar, men på grund af den store omtale af hans brandulykke, valgte han at holde igen med at dele nyheden om motorcykelulykken med offentligheden.

 

Dagens Gossip