Genistreg fra MobilePay: Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser, hvad de har gjort

Emil Martesen

18 uger siden

|

12/03/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser, hvad de har gjort.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at MobilePay har løftet sløret for en stor ændring.

En ændring der indebærer en stor opdatering, som byder på flere forskellige ændringer.

MobilePay har af flere omgange gjort opmærksom på, at appen med ville blive opdateret natten til den 12. marts; og nu er det altså sket.

Hvis du allerede har opdateret appen, så har du måske set, hvordan MobilePay har præsenteret opdateringen, men hvis du ikke har, så har du et godt grin til gode.

MobilePay har nemlig valgt at præsentere opdateringen som et slags tv-program om et renoveringsprojekt. Den kreative idé har fået brugere fra hele landet til at grine over teksten.

Herunder kan læse hele præsentationen, som helt sikker vil sætte et smil på dine læber:

"Velkommen til en ny sæson af 'Extreme Makeover: MobilePay Edition'.

Vi har revet vægge ned og sat nye op og givet dem en ny gang maling (i den samme velkendte blå MobilePay-farve). Der er meget, der er nyt - og som det er med enhver ombygning, så tager det lige noget tid at lære, hvor alt det gamle gemmer sig i det nye.

Men du kan stadig sende, modtage og anmode om penge, betale dine regninger og samle penge ind i en box. Ja, det meste er, som det plejer... Hov, stop en halv!

Var vi lige ved at glemme at nævne, at at vi også har udvidet en smule og bygget et værelse til et meget, meget savnet familiemedlem?

Vores søster-app WeShare er flyttet ind til os i MobilePay. Hold fest, dét har vi glædet os til! Nu kan du igen nemt dele udgifterne i en gruppe - og denne gang direkte i din egen app."