Glædelig nyhed: X factor-dommer skal giftes

Skrevet af Julie Møller

177 uger siden

|

23/12/2020
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
2020 har helt sikkert fået en lykkelig slutning for X factor-dommeren.

Dagens topnyheder

“Hvilken måde at slutte året på! Hun sagde JA!”

Martin Jensen, DJ og X Factor-dommer, afslører på Instagram, at han skal giftes med kæresten Natasha Samsara Thompson.

På billedet kan man se Martin Jensen nede på knæ på en strand på en ø i Maldiverne. Der er rosenblade strøget ud over et tæppe, og i baggrunden er der brændende fakler, hvor der står ‘Vil du gifte dig med mig?’ - en mere romantisk scene kan man næppe forestille sig.

Foto: Instagram @djmartinjensen

Ny dommer i X factor

Udover en romantisk afslutning på 2020, så er det ikke den eneste gode nyhed for Martin Jensen i det coronaramte år. Han skal nemlig være med i X factor, hvor han bliver en del af dommertrioen sammen med Nanna Øland Fabricius og Thomas Blachman. Han overtager pladsen ved dommerbordet fra Ankerstjerne, der har været dommer i de to foregående sæsoner.

Martin Jensen bliver en del af dommertrioen sammen med Nanna Øland Fabricius og Thomas Blachman. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Programmets nye sæson får premiere fredag 1. januar 2021 klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY, og det glæder underholdningsredaktør på TV 2, Dorte Borregaard. Det fortæller hun til TV 2.

“Jeg glæder mig til at skyde et nyt tv-år i gang, når vi 1. januar tager hul på TV 2s tredje sæson af ’X Factor’. Optagelserne til de første otte 'X Factor'-programmer er i kassen, og jeg glæder mig til at dele dem med resten af Danmark.”

Endnu et nyt ansigt

Martin Jensen bliver ikke det eneste nye ansigt i X factor. Værten Sofie Linde er gravid, og hun går på barsel lige om lidt. Det betyder, at værttjansen på X-factor er ledig, og det bliver komikeren Melvin Kakooza, der skal styre slagets gang.

Komikeren overtager jobbet fra Sofie Linde, der skal på barsel. Her ses Melvin Kakooza backstage ved Danish Music Awards i Royal Arena. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Sofie Linde er vært på auditionprogrammerne, 5 Chair Challenge og bootcamp, og derefter tager Melvin Kakooza over, når programmet bliver live, skriver TV 2.