Grevinde Alexandra bekræfter: Har været under kniven

Foto. Nikolai Linares/Ritzau Scanpix.

Grevinde Alexandra befandt sig ved Gammel Hellerup Gymnasium, da hun skulle overvære, at hende og prins Joachims søn, prins Felix, blev student med et 12-tal i huen.

Grevinde Alexandras sekretær og presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, har bekræftet over for BILLED-BLADET, at hun har været under kniven og fået et "lille" ansigtsløft. 

Grevinden ønsker nemlig at stå ved sit udseende, hvorfor hun ikke har noget imod at bekræfte, hun har fået ændret sit udseende.

Læs også

Opdagede bremsespor i sin dates underbukser: Så blev hun sagsøgt

"Ja, det kan jeg godt bekræfte. Grevinde Alexandra vil nemlig gerne stå ved, at hun har fået lavet kirurgisk indgreb," fortæller presserådgiveren, som efterfølgende tilføjer:

"Ikke kun, fordi det er tydeligt, men også fordi grevinden synes, at moderne kvinder skal stå ved deres valg og ikke være flove over, de får professionel hjælp. Det er efterhånden en naturlig ting at få gjort, og det er de færreste der kan sige sig fri for at få noget lavet noget," kommer det fra hendes sekretær Helle von Wildenrath Løvgreen. 

Grevinden er nemlig af overbevisningen, som tidligere nævnt, at man skal være ærlig og åben om eksempelvis skønhedsoperationer, da hun mener, at man har ret til at få foretaget et indgreb, hvis man mener, at noget skal forandres.

Det kommer efter, at flere lagde mærke til, at Alexandra havde ar i ansigtet, da hun var at finde ved Gammel Hellerup Gymnasium, hvor prins Felix fik sin studenterhue, som han sågar kan pryde med et 12-tal.

I takt med, at nyheden om sit ændrede udseende er blevet bekræftet, er der naturligvis ingen tvivl om, at den 56-årige altså ikke er kommet til skade, men derimod har været under kniven. 

Presserådgiveren oplyser endvidere over for Billed-Bladet, at Alexandra også har fået en øjenoperation for blot en uge siden. 

Grevinden var naturligvis ikke ene om at fejre Felix' 12-tal, eftersom også hendes eksmand, prins Joachim, samt sønnen prins Nikolaj ligeså tog del i festlighederne. 

De valgte, efter at Felix havde fået huen på hovedet, at tage ud at spise frokost sammen. 

Læs også

Rørende ord fra Prins Joachim om sønnen Felix

 

Dagens Gossip