Rørende ord fra Prins Joachim om sønnen Felix

Foto: Christophe Morin Via Www.imago-Images.de/Imago/Ritzau Scanpix

Prins Joachim tog turen fra Paris til Danmark, da han naturligvis også er med til at fejre, at sønnike er blevet student.

Prins Felix kunne, som mange andre i Danmark, trække på smilebåndet, da hans hoved blev prydet af den røde studenterhue, som han fik efter at have afsluttet sin uddannelse ved Gammel Hellerup Gymnasium.

Felix kan såmænd også bryste sig af at have scoret et 12-tal i sin afsluttende eksamen, efter at have været op i dansk.

Læs også

Brandmand slår alarm: Derfor skal du aldrig bruge håndsprit i din bil

Prinsens meget flotte præstation samt markeringen af årene, der er gået, ledte hurtigt Joachims tanker tilbage til tiden, hvor Felix blot var et barn, som tog fat i hans hånd, mens han fulgte ham til den allerførste dag i skolen: 

– Sikke tiden går…! Jeg kan stadig mærke hans hånd i min, da jeg fulgte ham i skolen den allerførste dag for 13 år siden. Nu er han student!, skriver prins Joachim på det danske kongehus’ Instagram-profil, hvor han også deler et billede af det øjeblik, hvor den stolte far placerer studenterhuen på hovedet af den nyudklækkede student.

Han benyttede også lejligheden til at lykønske resten af Danmarks unge, som ligeså har fået studenterhuen på hovedet.

"Tillykke til ham (prins Felix, red.) og alle årets nybagte studenter. I fortjener allesammen en god ferie."

Han benytter slutteligt også muligheden til at fortælle lidt om, hvad han ellers har fået tiden til at gå med, mens han har været i Danmark.

"Udover at fejre Felix har jeg i disse dage en række møder inden for mit arbejde som forsvarsattaché. Jeg har bl.a. besøgt Forsvarsakademiet (FAK) og Forsvars- og Aerospaceindustrien under Dansk Industri. Faktisk har jeg ikke været i København siden november, så det er dejligt at mærke sommer-, studenter- og fodboldstemning i byen!," slutter han.

Læs også

Tre mænd hvidvaskede 210 millioner: Nu er de dømt

 

Dagens Gossip