Hårdtkæmpende Jason Watt: Min kone er stærkere end mig

Han var tvunget til at ligge i sengen i to en halv måned, hvorfor det ikke er overraskende, at armene er blevet svage. Jason Watt kan dog glæde sig over, at konen Majbrit hjælper ham med at komme i form igen.

Det er ikke overraskende, at Jason Watts arme er blevet svage efter en lang periode, hvor han har været sengeliggende. Han har dog heldigvis sin kone Majbrit ved sin side, som nu hjælper ham med at komme i form igen. 

Han har ellers være vant til at bruge sine arme, når han sidder i sin kørestol, men efter at have ligget vandret i ti uger, er musklerne ikke hvad de har været, og det skal der selvfølgelig gøres noget ved.

Læs også

Jason Watt sengeliggende i 10 uger: Lægen kunne næsten mærke knoglen

"Hold da op, man bliver hurtigt gammel, når man ligger ned så længe. Jeg er blevet 10 år ældre på de 10 uger, fordi jeg ikke har brugt mine muskler. Og da jeg så satte mig op, blev jeg helt vildt svimmel, og så måtte jeg erkende, hvor afpillet jeg var blevet. Så stod der en personlig træner og sagde: “Den fikser jeg,” siger Jason Watt til SE og HØR.

 

47-årige Majbrit, som også er hans kone, agerer Jasons træner. Men det er såmænd ikke noget, hun ikke har prøvet før, da hun på sin Instagram laver træningsprogrammer for dem, der ønsker et skub i kampen om at komme i form. 

 

"Så får jeg selv trænet, og det giver god energi, og det giver noget, at folk bliver glade og kan bruge det. Så det vil jeg fortsætte med, for det er sjovt. Og så kan det være, jeg på sigt kan lave aftaler med firmaer og komme ud og give dem input. Der er mange firmaer, der er begyndt at bruge penge på det," fortæller Majbrit.

 

Jason er blandt dem, der ønsker at komme i form. Han fortæller, at han fik et chok, da han så et billede af sig selv fra en ferie i Egypten. Det er fire år siden, han var afsted, men han kunne alligevel se, at kroppen så lidt anderledes ud.

 

"Jeg tænkte: “Gud, så jeg sådan ud?”, og så tog jeg tøjet af og var bare sådan: “Hvad fanden er nu det?”

 

"Da jeg fik en håndvægt, brændte det i mine muskler, og jeg kunne lige tage 12, og så var jeg helt smadret. Og så kørte Majbrit bare løs, og jeg vil ikke have, at min kone er stærkere end mig. Det er hun lige p.t., og det er ikke så godt. Men vi er i gang, og jeg glæder mig til at kunne se de første spæde resultater. Vi har taget mål alle steder, og så må vi se," fortæller han.

Læs også

Bjerrehuus' 20-årige kæreste afslører: Overdynget med hadefulde beskeder

 

Dagens Gossip