Han blev kaldt flamingo-drengen: Så tog lægen afgørende beslutning

Skrevet af Mathias Busekist

05/08/2021
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Tim fortæller historien om Aldrin, som blev mobbet, fik dømmende blikke og blev kaldte øgenavne, herunder "flamingo-drengen".

Dagens topnyheder

Tim Tebow, en tidligere professionel amerikansk fodboldspiller, blev født i Filippinerne, hvor hans forældre var missionærer, og da han selv tog på en missionærrejse, ændrede det hans liv, blandt andet efter han mødte Sherwin, en filippinsk teenager. 

Han fortæller, at teenagedrengen skilte sig ud fra mængden, da han havde deforme ben, hvorfor Tim med det samme satte sig for, at han ville hjælpe drengen.

Det var efter mødet med Sherwin, at Tim Tebow Foundation, der har til formål at hjælpe dem, der ikke har råd til hjælpen eller behandlingen, de har brug for, blev til. 

Tim fortæller endvidere, at han blev præsenteret for 11-årige Aldrin, som tidligere i år var blevet indlagt på Tebow Cure, et sygehus i Filippinerne, da han, ligesom Sherwin, havde deforme ben og derfor havde svært ved at gå. 

Drengen sendte Tims tanker mod Shertwin, hvorfor han med det samme tænkte, at han måtte hjælpe ham.

Derformationen, som Aldrin er født med, har gjort, at hans knæ bøjer omvendt, ligesom han har haft konstante smerter og blev mobbet, fordi han var unik. 

Han oplevede, at folk stirrede, og at de kaldte ham "flamingo-drengen". 

Behandlingen, han har oplevet fra sine medmennesker, har været så voldsom, at han overvejede at tage sig eget liv. Men med Tim ved sin side, samt det lægehold, han fik samlet til opgaven, blev der udtænkt en plan, der skulle hjælpe Aldrin.

Det hele endte med fire lange operationer, som alle var med til at forvandle Aldrin.

Lægerne formåede at operere knæene på plads, så de dermed sat rigtigt, hvorfor han i dag kan gå helt uden smerter. 

I videoen nedenfor, hvori Tim Tebow fortæller nærmere om organisationen, kan du høre mere om Aldrin og hans liv.