Han er hovedmistænkt i Madeleine McCann-sagen: Nu er nye mystiske billeder dukket op

Skrevet af Emil Martesen

13 uger siden

|

13/02/2024
Foto: Politi
Nu er nye mystiske billeder dukket op.

Dagens topnyheder

Madeleine McCann forsvandt fra jordens overflade, da hun var blot 3 år gammel.

Hun forsvandt under en familieferie i Portugal, og siden da har man forsøgt at finde ud af, hvad der skete med den lille pige.

Blandt andet var der en polsk kvinde, der udgav sig for at være den lille pige, men en DNA-test viste, at det ikke passede.

Og efter at have skabt en masse ravage sidste år, blev der for alvor pustet ild i den gamle sag.

Men det stopper ikke her.

Christian Brueckner, den dømte tyske sexforbryder og hovedmistænkte i Madeleine McCann-sagen, er blevet set fejre sin fødselsdag med venner, blot få uger efter at være blevet afhørt af politiet i forbindelse med forsvindingen af den britiske pige.

Billeder fra festlighederne viser ham, der nyder en middag bestående af bøf, vol-au-vents og spansk omelet, alt imens han griner og joker, uden en bekymring i verden.

Opførslen kommer i skarp kontrast til den alvorlige anklage, der hviler over ham, og den igangværende efterforskning af Madeleine McCanns forsvinden.

Det skriver The Mirror.

Christian Brueckner, som i øjeblikket afsoner en syvårig fængselsdom for voldtægt i Tyskland, står over for en retssag på fredag, hvor han vil blive stillet til ansvar for fem separate seksuelle overgreb, uafhængigt af Madeleine McCann-sagen.

Det bliver hans første offentlige optræden siden han blev udpeget som den primære mistænkte i sagen om den forsvundne pige.

Du kan se billederne fra aftenen ved at trykke her.