Hannah Melissa har fået sin dom: Vil ikke udlevere børnene

Foto: Krestine Havemann/SBS)

Hannah Melissa Bæk Ginic har ikke tænkt sig at udlevere sine fire børn frivilligt.

I oktober fik Hannah Melissa og René Bæk at vide, at deres fire børn, 11-årige Cecilya, 5-årige Molly, 4-årige Hailie og 2-årige Dexter, skulle tvangsfjernes. De valgte dog at anke dommen til Byretten, hvorefter de valgte at skjule deres børn for Vesthimmerlands Kommune. 

De ønsker ikke at oplyse, hvor de befinder sig henne, før de ved, hvor de står. 

Hannah Melissa fortæller, at børnene har det godt, og at Cecilya er begyndt i skole igen, ligesom de har fået nyt statsborgerskab. 

Det skriver HER og NU.

Læs også

Thomas Blachman sviner Martin Jensen og hans hold: ’Sådan noget lort’

Hannah Melissa, René, samt deres fire børn, flyttede fra Viborg Kommune til Vesthimmerlands Kommune, som tog familieforholdet op til revision. Sagen kom forbi Ankestyrelsen, hvor dommen lød, at børnene skulle tvangsfjernes og komme på hvert deres børnehjem, hvorefter de skulle ud til hver deres plejefamilie. 

De ankede dommen, men Byretten har i går stadfæstet dommen fra Ankestyrelsen. 

"Vi havde et godt samarbejde med kommunen. Pludselig ville Ankestyrelsen have os ind til møde. De brugte alt fra min fortid, til mine diagnoser osv.. Til trods for, at der kun var gode udtalelser fra Renes arbejde, skole, børnehave, vuggestue og sågar lægen," skriver Hannah Melissa på Facebook.

Som tidligere nævnt, så lød dommen fra Ankestyrelsen, som i går blev stadfæstet af Byretten, at børnene skal tvangsfjernes til hvert deres børnehjem og efterfølgende hver deres plejefamilie. 

"Som vi desværre forventede, er dommen fra Ankestyrelsen blevet stadfæstet. Men endnu en gang er der blevet begået konkrete fejl, som kan dokumenteres," skriver Hannah Melissa videre i sit opslag på Facebook. 

Hannah Melissa valgte at anke dommen. Det er dog kun i sjældne tilfælde, at tvangsfjernelsessager bliver taget op i Landsretten.

"Ankestyrelsen har ikke beføjelser til at træffe afgørelsen om, at børnene skulle “undersøges” udenfor hjemmet, det er kun kommunen, der må det. De har handlet på noget, de ikke har hjemmel til. Derfor kan vi få vores sag indbragt for Landsretten," mener Hannah Melissa.

Hun bliver dog mødt af stor støtte fra sine følgere på Facebook. De er nemlig forundret over, at Vesthimmerland Kommune vil tvangsfjerne børnene til forskellige plejefamilier. Men børnene er ikke blevet fjernet endnu, fortæller hun.

"Dem (børnene red.) har jeg skam stadig hos mig. Vi giver dem ikke væk, som om de er et sæt nøgler," skriver Hannah Melissa.

Det har været mange rygter om, hvor Hannah Melissa befinder sig henne. Hun skriver dog i sit opslag på Facebook, at de opholder sig hos noget familie, hvilket retten også er klar over. 

Børn- og Ungeudvalget har tidligere valgt at fjerne Cecilya. Men også dengang valgte Hannah Melissa at anke dommen, hvor hendes advokat Lars Buurgard Sørensen fik hjemgivet datteren i Byretten. 

Hun valgte derfor igen at kontakte ham, da hun fik den nye tvangsfjernelsessag på hænderne.

Læs også

Vil udskyde dine indefrosne feriepenge

 

Dagens Gossip