Har du en sød tand? - Nu kan du blive chokoladetester

Foto: Shutterstock

Hvis du har en sød tand, så kan du nu ansøge om dit nye drømmejob.

Du kan nu få muligheden for at finpudse CV'et og sende en ansøgning afsted. Det er dog udelukkende, hvis chokoladetester lyder som dit ultimative drømmejob.

Simply Chocolate søger nemlig efter en, der har "uvildige smagsløg" til at smagsteste deres herligheder i den såkaldte stilling som chokoladetester.

Læs også

Skandaleramt Burger Shack solgt: Fup og tvivlsom hygiejne

"Vi spiser chokolade hver dag, og vores smagsløg kender Simply Chocolate-chokolade bedre end nogen andre. Vi har derfor brug for nogle uvildige smagsløg til at smage og udfordre vores chokolade," skriver de i beskrivelsen af jobbet i opslaget.

"Alle der kan lide chokolade. Du må gerne have præferencer i både brands og smag, men det er vigtigt, at du vil smage både hvid, mørk og mælkechokolade." 

Der skal smages både hvid, mørk og mælkechokolade, men det er også muligt for veganere at ansøge, hvis man blot markere i ansøgningen, at man søger som veganer. 

Bliver en del af et team

Bliver man den heldige, der bliver udvalgt til at blive Simply Chocolates nye chokoladetester, så bliver man en del af deres faste smagsteam, der består af seks personer. 

Det kræver, at man møder fysisk op én gang om året, hvor man skal smage og diskutere chokolade. Det er derfor blot en fordel, hvis man anser sig selv som værende lidt af en connaisseur. 

De slutter hvert møde af med et chokolademåltid, som bliver skabt af deres helt egen chocolatier. 

Det er et ulønnet job. Simply Chocolate afholder dog alle udgifter i forbindelse med arbejdet. 

Læs også

Mette Frederiksen redder kinesisk rigmand: Mink-millioner havner i skattely

 

Dagens Gossip