Har du lagt mærke til det i X Factor? Nu forklarer de detalje

Du kan se X Factor på TV 2 fredag kl.20.00. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Har du også undret dig? Så får du forklaringen nu

Hvis man er trofast seer af X Factor, så er det svært at undgå at bemærke, at de tre dommere har det samme sæt tøj på, under alle auditions - også selvom at det ikke er samme dag og foregår forskellige byer. 

I dommerpanelet sidder Blachman, Oh Land og Martin Jensen. I både Aarhus og København sidder dommerne klar til, at vurdere de mange håbefulde deltageres sangtalent. Men uanset om det er den ene eller anden dag - eller ny, så ser vi altså dommerne i det samme tøj og det har skabt en del undren blandt seerne.

“Kan nogen forklare mig, hvorfor de altid har det samme tøj på?” Skriver en person på Facebook. 

Læs også

Med i X Factor i år: Nu siger han undskyld

Og vedkommende er ikke ene om at undre sig:

“Er alle auditions samme dag, siden de har det samme tøj på altid?” Spørger en anden.

Og nu kommer TV 2 altså med forklaringen på, hvorfor at dommerne altid har det samme tøj på - og vi kan med det samme afsløre, at manglen på tøjskift ikke skyldes, at dommerne ikke har andet at tage på. 

Skyldes ikke mangel på tøj

“Der er flere grunde til, at dommerne altid har haft det samme tøj på til auditions. Vi har haft auditions over flere dage i Århus og København. Program 1 var et sammenklip fra København og program 2 fra Aarhus, og program 3, som vi viser i aften, er et sammenklip af auditions fra begge byer. Så for ikke at forvirre og forstyrre seerne har vi valgt igen i år, at dommerne har det samme tøj på under audition-optagelserne”, lyder forklaringen fra Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV2, i en mail til Ekstra Bladet.

De mange seere kan heller ikke undgå at bemærke, at der er en helt særlig kemi mellem den nye dommer Martin Jensen og Thomas Blachman. 

Læs også

Indlagt med corona: Nu er der nyt fra Årgang 0-Stephanie

Tilsyneladende skal Thomas Blachman også stå tidligt op, hvis han har i sinde at drille sin nye meddommer. Det gik nemlig ikke helt, som han havde regnet med, da han ved et “uheld” kaldte Martin Jensen for Martin Nielsen. 

Hævnen er som bekendt sød - og det fik Blachman lynhurtigt at føle på egen krop. 

Det kan du se i videoen her.

Du kan se X Factor hver fredag klokken 20 på TV2 og TV2 Play.

 

 

Dagens Gossip