Har ramt familien hårdt: Jens Gaardbo flytter fra konen

Foto: Shutterstock.com

Jens Gaardbo, den nu forhenværende TV2 News-vært, er blevet separeret.

"Vi er flyttet fra hinanden. Vi er separeret."

Det er ordene fra den tidligere TV2 News-vært, Jens Gaardbo, der bekræfter nyheden over for B.T. i en pressemeddelelse. 

"Da det alligevel vil give offentlig omtale, ønsker jeg at oplyse, at min hustru Pernille og jeg flytter fra hinanden. Vi er blevet separeret."

Læs også

Splid hos TV2: Medarbejdere går i angreb på ledelsen

Han fortæller, at det ikke har noget at gøre med, at han er blevet afskediget af TV2. Han lægger dog ikke skjul på, at det ikke har gjort privatlivet nemmere. 

"Når det så er sagt, så har alt dette naturligvis ramt os og vores familie meget hårdt. Det ha haft store følelsesmæssige omkostninger for os. Nu har vi brug for tid hver for sig, men også til at opbygge en ny relation mellem os," lyder det også til B.T.

Jens Gaardbo fortæller, at han og familien nu ønsker ro, hvorfor de ikke ønsker at komme med uddybende kommentarer. 

I december kom det frem, at Jens Gaardbo ville stoppe på TV2 som føle af den undersøgelse, der var blevet sat i gang af et eksternt advokatfirma. 

Undersøgelsen blev igangsat som et led af den rullende #MeToo-bølge. Det var også grundet de mange afsløringer i pressen, der viste, at der herskede en usund kultur. 

"Som følge af TV 2's kulturundersøgelse er jeg blevet forelagt, at jeg for år tilbage som nyhedschef overtrådte TV 2's personalepolitik," kunne Gaardbo i december fortælle. 

Gaardbo begyndte tilværelsen som vært på TV2 tilbage i 1998. 

"Det er ganske vist længe siden, og tiden var en anden. Men jeg er enig i, at der var eksempler på dårlig dømmekraft, og at jeg i visse tilfælde opførte mig forkert. Det var ikke i overensstemmelse med den værdighed, der bør være i jobbet som leder – eller i jobbet som et af stationens ansigter udadtil."

Læs også

Progeria-Jesper stoppet af politiet

 

Dagens Gossip