Progeria-Jesper stoppet af politiet

Foto: TV 2

For nylig havde et nyt program om Jesper Sørensen, som er den eneste person i Danmark med sygdommen progeria, premiere. Efter optagelserne er han blevet stoppet af politiet.

Jesper Sørensen må siges at være en tilfreds anmelder og hovedrolle i dokumentaren 'Jespers nye liv'. Det giver han udtryk for, da han taler med TV2 Nord, da han over for mediet kalder det for det bedste program med ham, da det indeholder så meget forskelligt.

Læs også

Lea Hvidt Kessler svarer igen efter Dubai-rejse: Det er ikke os

Aktiviteten på Jespers telefon og på de sociale medier giver også en god indikation af, at både seere, venner og familie har nydt gensynet med ham på skærmen. Jesper Sørensen fortæller over for TV2 Nord, at han sætter stor pris på al den kærlighed og ros, han har fået. 

Jesper har fået fart på

I programmet kan man blandt andet følge Jesper, der er til køreprøve i sin specialdesignede bil. Efter at have bestået teoriprøven uden fejl, består han også den praktiske prøve. 

"Det er en lettelse, at man lige pludseligt kan sætte sig ind i sin bil og bare... ja, køre mod nord, syd, øst eller vest," fortæller han i programmet 'Jespers nye liv', der er produceret af TV2 Nord for TV 2. 

"Jeg er så glad for det. Det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv," lyder det fra ham et halvt år efter køreprøven blev bestået. 

Han fortæller også, at hans bil stadig kører, som den skal, og at der ikke er blevet lavet skrammer i den. Dog må han indrømme, at han har fået en fartbøde, som er på grænsen til et klip.

Læs også

'Ex on the Beach': Sidney Lee vender tilbage på TV

Som med alt andet i livet, har Jesper dog blot valgt at tage dette som en lærerig oplevelse. Han kommer dog ikke nærmere ind på, hvor stærkt han har kørt, og hvor han er blevet stoppet af politiet henne. Det vides derfor ikke, om det var i en byzone, motorvej mv. 

 

Dagens Gossip