Heldig mand vandt 84 millioner kroner i Lotto: Nu kaldes han for frastødende

Skrevet af Emil Martesen

29/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En heldig mand vandt 84 millioner kroner i Lotto, men nu kaldes han for frastødende.

Dagens topnyheder

En nylig Lotto-vinder har fået vendt op og ned på sit liv, efter han vandt svimlende 8,6 millioner pund (cirka 84 millioner danske kroner, red.). 

Den heldige vinder, Kursat Yildirim, der tidligere har været i fængsel, oplevede et stort skifte i tilværelsen den 24. september 2022, da han vandt den store gevinst. 

Siden da har han ikke holdt sig tilbage med at bruge sin formue på superbiler, luksuriøse ejendomme samt prangende gaver til sin kæreste, Candice Newgas.

Det skriver Daily Star.

Kursat Yildirim har nu vakt opsigt ved at prale af, at han har økonomien til ikke bare én, men muligvis tre koner. 

Denne overraskende udtalelse har dog vendt en del af hans fans imod ham. Nogle betegner den 43-årige som ‘ulækker’, efter han delte en video, hvor han viser sin kæreste Candice og en anden unavngiven brunette i samtale.

“Nu hvor jeg er multimillionær, har jeg råd til to kvinder. En araber og en tysker. Nu har jeg to koner, den tredje er allerede blevet bestilt”, siger han i en video, der har spredt sig over hele internettet.

Hvorvidt han er alvorlig i sin påstand er endnu uvist, men forargelsen hos mange brugere på internettet har været tydelig.

Nogle kritiserer ham for hans brug af hilsenen ‘Salam Aleikum’ i videoen, som er et udtryk ofte anvendt af muslimer, hvis religion tillader flere koner.

“For at være ærlig kunne jeg i begyndelsen godt lide dig, men langsomt bliver du mere ulækker”, lyder en kommentar på videoen.