Henrik Møllgaard afslører plan for fremtiden: Det skal han nu

Skrevet af Kamille Isaksen

09/02/2024
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Håndboldstjernen Henrik Møllgaard går nye udfordringer i møde.

Mest læste i dag

Han har været et af de navne, som gentagende gange har været til at finde på holdkortet til de store slutrunder, når Danmark skulle stille med deres bedste kandidater.

Men nu er det ikke kun på selve banen, at den urokkelige klippe i midterforsvaret for både det danske landshold og Aalborg Håndbold vil bidrage med sit talent.

Henrik Møllgaard har netop meddelt, at han nu udvider nu sit engagement i håndboldverdenen langt ud over spillets grænser.

Den erfarne forsvarsspiller træder ind i en ny ledelsesrolle som formand for Håndbold Spiller Foreningens og starter dermed på et nyt kapitel i hans karriere.

Håndbold Spiller Foreningen har officielt annonceret denne bemærkelsesværdige udvikling i en pressemeddelelse, der ser Henrik Møllgaard overtage ansvaret efter Bo Spellerberg, som nu vil fokusere på sin trænerkarriere hos København Håndbold.

"Hans kompetencer på banen taler for sig selv, men det er hele mennesket bag, der gør ham til noget særligt. Med en enorm erfaring lige fra foreningslivet til den absolutte elite, er der kommet en stærk og nuanceret forkæmper for spillerne ud i den anden ende," udtaler foreningens direktør, Torben Vinther, om Møllgaard.

Henrik Møllgaard selv ser sin nye rolle som en naturlig udvikling af hans tidligere engagement i foreningen.

"Efter en del år som bestyrelsesmedlem, og et godt indblik i de sager og problemstillinger som lander på vores bord, er jeg sikker på, at vores tilstedeværelse og stemme er evigt relevant og afgørende i en sport, som er under konstant forandring," siger han. Den nye formand understreger sin dedikation til at forbedre vilkårene for spillere og styrke fællesskabet indenfor håndboldsporten.

Som ny formand for Håndbold Spiller Foreningen er Møllgaard klar til at tackle udfordringerne og sikre, at håndboldspillere på alle niveauer oplever retfærdige betingelser.