Her bliver du betalt for at tage på badeferie til sommer

Foto: Shutterstock

De tilbyder hver feriegæst en sum penge, hvis de holder sommerferie i lande. Det gør de selvfølgelig for at trække turister til landet.

Mange populære feriedestinationer har kæmpet en brav kamp under coronapandemien som følge af rejserestriktioner, som har resulteret i lukkede grænser og forbud mod rejser til udlandet.

Læs også

God nyhed: Stor koncert melder klar til sommer

Malta, der havde mere end 2,7 millioner besøgende turister i 2019, måtte se til, mens antallet af turister faldt med 80 procent i 2020. De håber dog på, at den en ny ordning kan få op mod 35.000 turister til at rejse til landet.

Den lille ø lancerer nemlig en ny ordning, der tilbyder turister op til 200 euro (ca. 1.500 kroner), hvis de booker mindst to nætter på et lokalt hotel. Det har landets turistminister meddelt, ifølge The Sun.

Hvor meget turisterne kan få, afhænger af deres valg af hotel. Booker man sig ind på et femstjernet hotel, modtager man de fulde 200 euro. Vælger man i stedet et firestjernet hotel, falder udbetalingen til 150 euro, mens det for et trestjernet hotel lyder på 100 euro.

Booker man et hotel på Gozo, der er en lille ø ved Malta, får man yderligere 10 procent.

"Ordningen sigter mod at placere Maltas hoteller i en meget konkurrencedygtig position, når den internationale turisme genstartes," fortæller landets turismeminister Clayton Bartolo.

Der er fortsat mange lande, der er underlagt rejserestriktioner, som kan holde borgerne hjemme. Blandt andet er der ikke givet grønt lys i Storbritannien, hvor det i øjeblikket ikke er tilladt at rejse på sommerferie.

Læs også

Kan ikke lide hendes musik, men hylder Medina for rørende besøg

Malta er en af de mest sandsynlige destinationer til at blive grønlistet, da de er i front i forhold til vaccinering af deres borger. Ifølge The Sun har hele 42 procent af befolkningen modtaget første dosis af en vaccine. Derudover har de også fortsat lave smittetal.

 

Dagens Gossip