Kan ikke lide hendes musik, men hylder Medina for rørende besøg

Foto: Peter Troest/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Der kan være delte meninger om hendes musik, men det kan ikke tage noget fra hendes rørende besøg på børnecancerafdelingen.

I bylivet kan det være svært at få Medina til at spille. Det er nemlig ikke hvem som helst, der kan arrangere et besøg fra Medina, og det vil uden tvivl heller ikke være billigt. 

Musikstjernen, der ofte bliver fulgt af pressekorps, fotografer og entourage, havde intet andet end sig selv med, da hun besøgte børnecancerafdelingen på Skejby Sygehus i Aarhus.

Læs også

Så bliver der skiftet ud: Nye værter på DR-program

Og ifølge Twitter-brugeren Søren Siim, er Medina en, der glædeligt tropper op på Skejby Sygehus, hvilket spreder meget stor glæde blandt børnene.

"Hun er ikke en genial lyriker eller for den sags skyld en musiker jeg er fan af. Men jeg har dyb respekt for hende som menneske," skriver han indledelsesvist i sit opslag på Twitter.

"Min svigerinde er sygeplejerske, et af de hårdeste, mest utaknemmelige og vigtigste jobs der findes. I flere år arbejdede hun på børnecancerafdelingen på Skejby Sygehus. Det er ikke en sjov afdeling. Det er skønt, når et barn kan sendes rask hjem efter endt behandling, og det er skønt, når de har det godt, og der er liv og glade dage med løb på gangene. Men det er ikke alle børnene der kan løbe på gangene. Og det er ikke alle børnene der kommer hjem igen."

Det kan være meget svært at se lyset for enden af tunnelen, og det kan være meget svært for børnene at finde nogle lyspunkter. Det samme gælder deres pårørende, og det er her, Medina har valgt at træde til.

Søren Siim skriver endvidere, at Medina ikke har fotografer eller noget med sig i ryggen, men derimod tropper op i jeans og t-shirt. Hun skulle blot have skrevet autografer i 20 minutter, men hun valgte i stedet at tilbringe flere timer sammen med børnene. 

Hun begyndte sågar at synge med pigerne, sætter hår på dem, ligesom hun også lagde makeup med dem, der ikke har. Det er dog ikke det eneste, hun tog tid ud af kalenderen til. 

"Hun sidder i sengen hos dem, der ikke kan stå ud af den, og de snakker og griner og hygger, som om de var helt almindelige veninder på et helt almindeligt teenageværelse i stedet for kræftpatienter på et sygehus."

Søren Siim lægger ikke skjul på, at han ikke er fan af hendes musik, men han er såmænd glad for mennesket bag facaden.

"Så nej, jeg er måske ikke ligefrem fan af Medinas musik. Men mennesket bag popstjernefacaden? Hun er ok i min bog."

Læs også

Ændrede sit barns navn for søsterens skyld: “Nu kræver hun, at jeg ændrer det igen”

 

Dagens Gossip