Her stopper fysisk salg: Fremover skal pensionister handle online

Skrevet af Julie Møller

17/11/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det fysiske salg stopper og erstattes af en webshop.

Dagens topnyheder

Føtex Dytmærsken i Randers, Holstebro Borgerservice og Borgerservice Struer. Her har pensionister og førtidspensionister kunne købe pensionistkort til offentlig transport. Men det er snart fortid. Det skriver Midttrafik i en pressemeddelelse. 

Fra 1. januar 2021 lukker Midttrafik for salget af pensionistkort disse steder, og fremover skal førtidspensionister og pensionister købe deres pensionistkort i Midttrafik webshop. 

Siden foråret 2020 har førtidspensionister og pensionister i Region Midtjylland haft mulighed for at købe deres pensionistkort i Midttrafik webshop, og fra starten af det nye år overtager webshoppen det fysiske salg. 

Ingen computer og internet

Pensionistkortet er et selvbetjeningsprodukt, som kunderne bestiller online, oplyser Midttrafik. I de tilfælde, hvor kunderne ikke har adgang til internet eller computer, ikke har pårørende der kan hjælpe, eller ikke har adgang til pc på bibliotek eller borgerservicecenter, tilbyder Midttrafik, at kunderne kan ringe og bestille kortet telefonisk ved Midttrafik Kundecenter på 70 210 230.

Skal have en email

For at kunne bestille kortet online, skal kunden have email og betalingskort. Hvis kunden ikke har en email, opfordres vedkommende til at få hjælp af en pårørende, skriver Midttrafik.