Hun er kendt fra 'Ups, vi er voksne': Lander job som model

30/03/2023 20:00

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Deltageren får i aftenens afsnit en helt særlig oplevelse.

Mest læste i dag

Dokumentarserien "Ups, vi er voksne", der skildrer livet for voksne med Downs Syndrom, har nu en model blandt sine medvirkende. 

Modebutikken Nystrup & Øskov har i aftenens afsnit inviteret 28-årige Tilde Bisgaard forbi. Og her viser Tilde, at hun er et rent naturtalent foran kameraet. 

Og det fremkalder en undren hos Tildes mor, Susse Bisgaard, over, hvorfor modeverdenen ekskluderer folk, som er født anderledes.  

"Der har lige været modeuge, og jeg tænker: Hvad er det, der gør, at man ikke bruger nogle af de her unge mennesker med vildt god udstråling? Hvad er det, der gør, at man ikke tænker: Vi skal også have dem med?," udtaler hun i aftenens afsnit, hvorefter hun tilføjer:

"Hvem af os har ikke lyst til at føles, vi ser godt ud, og at vi passer ind i verdenen? De er også med i vores samfund. De skal også have en plads." 

Billederne fra shootet kan du se her. 

Tilde, som elsker mode, havde en drøm om at blive model. I den forbindelse var Tanja Nystrup klar til at træde til, for selvfølgelig skulle hun have den mulighed. 

Ifølge Tanja var Tilde intet mindre end fantastisk at arbejde sammen med, hvor hun erklærer sig enig med Susse i, at der skal være plads til dem, der ikke er som folk er flest. 

Ikke nok med Susse Bisgaards undren, så arbejder forældrene til de medvirkende for en mere synlig plads i samfundet til deres børn.

Derfor er de gået sammen om fonden IBE – Ingen bliver efterladt

Forældrene håber at kunne danne et fælles bosted, hvor de ved, at der er nogen til stede til at tage sig af deres børn, når de en dag ikke selv er her længere. 

Tilde og de andre beboere på Valbyholm kan følges hver torsdag klokken 20:00 på TV 2 eller på TV 2 Play.