Hollywood ramt af ny tragedie

Hollywood er atter i chok over tabet af en ung skuespiller. Den kun 29-årige Lee Thompson Young fra TV-serien »Rizzoli & Isles« blev i går fundet død i sin lejlighed og en talsmand oplyser, at der er tale om selvmord.

Politiet fandt skuespilleren død, efter at han var udeblevet fra sit arbejde, hvilket fik producerne på »Rizzoli & Isles« blev urolige for ham. Young lå død i sit hjem, skudt gennem hovedet, og politifolkene kunne hurtigt fastslå, at han havde taget sit eget liv.

Tragedien får kabelkanalen TNT til at sætte indspilningen af »Rizzoli & Isles« i bero på ubestemt tid.

Den unge skuespillers selvmord kommer blot fem uger efter »Glee«-stjernen Cory Monteiths død af en overdosis og vækker både sorg og bestyrtelse.

»Det er med stor sorg, jeg må meddele, at Lee Thompson Young tog sit eget liv her til morgen«, skriver den tidligere Disney-stjernes manager Jonathan Baruch i en udtalelse og fortsætter: »Lee var mere end en fremragende ung skuespiller. Han var også et vidunderligt blidt menneske, som virkelig vil blive savnet«.

Stribevis af kendisser udtrykker deres følelser på Twitter, hvor blandt andre Gabrielle Union, Donald Faison og Solange Knowles har været ved tasterne.

Beyoncés lillesøster fortæller eksempelvis, at hun blev ulykkelig over at høre om Youngs død. »Han var altid venlig og sådan et lys«, skriver sangerinden.

Også gysermesteren Wes Craven giver sit besyv med: »Min sympati går til Lee Thompson Youngs familie og alle andre, som elskede ham. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med ham på »Hills Have Eyes 2« i 2007. Han var professionel, talentfuld og varm. Et tab som dette er en særlig tragedie og svært at forstå«, skriver instruktøren.

I »Rizzoli & Isles« spillede Young den centrale rolle som detektiv Barry Frost over for de to hovedpersoner Angie Harmon og Sasha Alexander. TNT har netop forlænget serien, der herhjemme sendes på TV3. Holdet skal igang med femte sæson, men det er i sagens natur endnu uvist, hvad der skal ske med Youngs figur.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip