Hovedmistænkt i Madelaine-sagen: Fik lavet stor forandring kort efter hendes forsvinden

Foto: Discovery Networks Danmark.

Det hævdes nu, at den hovedmistænkte har fået foretaget flere forandringer.

Madeleine McCann har siden september 2007 været forsvundet. Den dengang 3-årige pige forsvandt på en ferie i Portugal, og har siden da ikke værer set. Om hun er død eller levende, vides ikke engang. Den eventuelle gerningsmand har man heller ikke fundet.

Både tysk og portugisisk politi har gennem en lang periode dog haft den tyske Christian Brueckner som hovedmistænkt i sagen. Og nu hævdes det, at han kort efter Madeleines forsvinden brugte tusindvis på ansigtsoperationer, skriver Mirror.

Læs også

Lancerer nyt system: Nu kan du få dine pant-penge direkte ind på kontoen

Brueckner fik angiveligt rettet kæbeparti og fortænder. Tandoperationen blev foretaget på en privat tandlægeklinik i Tyskland, og kostede intet mindre end 65.000 kroner.

Vidner har siden fortalt politiet, at man havde set den mand med udestående tænder gå rundt i den lejlighed, familien boede i.

Tre uger før Madeleines forsvinden fik portugisisk politi at vide, at en pige var blevet udsat for en forbrydelse af en mand med udstående fortænder.

Brueckner rejste angiveligt til Tyskland fra Lissabon i september 2007, da man efterforskede Madeleines forsvinden på højtryk. Brueckner - der lige nu afsoner en fængselsdom for at have voldtaget en kvinde på 70 år i Portugal - har nægtet at have noget at gøre med Madeleines forsvinden.

Han har tidligere udtalt, at han havde et kvindeligt bekendtskab i 2007, som ville være i stand til at bekræfte hans alibi på gerningstidspunktet.

Det er der indtil videre ikke kommet en endelig bekræftelse på. Christian Brueckner er til gengæld heller ikke dømt i sagen om Madeleine McCann.

Læs også

Det bliver i familien: Bror og søster er blevet gift

 

 

Dagens Gossip