Hun voksede hans boller i en ond prank: Nu tager han grueligt hår-hævn

YouTube-bloggeren ”ViralBrothers” er blevet lidt af et fænomen, efter at han og kærestens onde onde, videofilmede pranks mod hinanden er blevet kendt over hele verden.

For nogle måneder siden lod hans kæreste som om, hun ville give ham et blowjob, og lod ham sætte sig på en stol med bind for øjnene.

Læs også: Han tror, han skal have et blowjob... Kæresten har helt andre planer

Problemet var bare, at stolen var indhyldet i voks, som rev hårene af… alt syd for navlen, der vendte ned mod sædet på stolen.

Nu tager han hævn ved at overtale sin kæreste til at lade ham vaske hendes hår – og bilde hende ind, at det er gjort med et meget kraftigt rengøringsmiddel, der ”desværre” har ætset hendes hår af hovedet.

Genialt og som sådan en harmløs plan, da han ikke gøre brug af rengøringsmidlet, men en uskadelig shampoo i virkeligheden… I hvert fald genialt, lige indtil han står over for en hysterisk kæreste, der går amok over de totter af hår, hun ser blive fjernet fra sit hoved.

Læs også: Smuk kvinde beder fyre smørre solcreme på hende: De flygter, da de ser dette

Selv skriver kæresten om sin prank:

- Hævnen er her!!! Jeg snyder hende på grund af hende voks-prank. Men der er et problem…. Hvorfor er det mig, det gør ondt på igen??? Aaavvvv.

Se pranken i videoen nedenfor:

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

.

Dagens Gossip