Hund bed Amalies datter i ansigtet: Nu er den blevet aflivet

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

Hunden Tanne, hvis ejer er Charlotte "Lotte" Lytton Kejser, er ikke længere fri til at løbe rundt.

Charlotte "Lotte" Lytton Kejser, som mange kender til, da hun er mor til Amalie Szigethy fra "Forsidefruer", har umiddelbart haft tårer i øjnene, da hun skrev opslaget, hun for nylig har delt på sin Instagram.

"Det er så mærkeligt og hårdt at kende dødsdagen på sin hund."

Læs også

Politibetjente redder fire måneder gammel baby efterladt i skov

Det er noget, som alle hundeejere ønsker at undgå, men det er også noget, man må se i øjnene. Det er dog ikke desto mindre blevet en kendsgerning efter hunden bed Amalies datter i ansigtet. 

Det medførte, at hun torsdag måtte sige farvel til sin trofaste følgesvend, som hun har haft ved sin side i 17 år. 

Torsdag formiddag fandt aflivningen sted, og det er ikke blot bidet, der er skyld i, at hunden er blevet aflivet, men den meget ulykkelige hundemor fortæller, at det også har spillet en rolle. 

"Nu er Tanne 17 år, og har ondt i sin krop, lyder det blandt andet," skriver hun blandt andet i opslaget, hvorefter hun tilføjer:

"Hun er blevet dement og lidt forvirret. Hun bed Jose i ansigtet uden anledning. Ikke noget, vi kunne se komme. Bidet blev ikke varslet med knurren eller et nap. Det blev et bid."

Det er blevet bekræftet, at der ikke skete noget med Amalies datter, Josephine, der er fire år, men Lotte fortæller, at bidet alligevel er en meget alvorlig sag for dem.

"Tanne skal ikke kun herfra, fordi hun er gammel og syg, men fordi jeg ikke kan stole på hende mere. Jeg kunne måske godt have holdt hende i live med medicin og mundkurv på. Men nu har jeg valgt at hendes liv skal slutte værdigt," kommer det fra Lotte.

Slutteligt skriver hun, at hun i øjeblikket har meget svært ved at skulle sige definitivt farvel. Hun husker ofte tilbage på den første tid, de havde sammen, efter hun hentede den som hvalp i Gilleleje.

Læs også

Brud bryder sammen ved alteret, da hun opdager, at kommende mand er hendes 'bror'

 

Dagens Gossip