Politibetjente redder fire måneder gammel baby efterladt i skov

Foto: Politi/Oakland County Sheriff's Office

Politibetjentene fandt onsdag morgen en fire måneder gammel baby, der var blevet efterladt i en skov.

Politibetjente fra Michigan fandt onsdag morgen en fire måneder gammel baby, der var blevet efterladt i en skov. Babyen blev fundet, efter at betjentene reagerede på rapporter om en forvirret, uberegnelig kvinde, der havde banket på flere døre i området.

Læs også

Prins William afslutter 20-årigt venskab på grund af Prins Harry

Den fire måneder gamle dreng lå med ansigtet mod jorden 'i en hypoterm tilstand'. Han trak dog stadig vejret, da betjentene fandt ham i Oakland County. Dernæst blev han naturligvis hastet til det nærmeste hospital. 

Det skriver Fox News

To lokale beboere havde ringet til alarmcentralen, hvor de anmeldte deres interaktioner med kvinden. De fortalte i alarmopkaldene, at kvinden havde fortalt dem, at hun blev jaget af 'nogen med våben'. Opkaldene fandt sted kl. 08.30 om morgenen. 

Da politiet ankom, var kvinden forsvundet, men personalet på den nærliggende skole, Waldon Middle School, havde også anmeldt et møde med 'en hidsig kvinde'. 

Efter at have fundet den unavngivne 37-årige kvinde, fortalte hun betjentene, at hun havde en søn. 

Betjentene kunne se på kvindens bukser, at hun havde været i skoven, hvorfor de besluttede sig for at lede i et skovområde mellem skolen, naboerne og kvindens eget hjem. 

13 biler med betjente reagerede, inklusive en hundeenhed, og efter at have ledt i ca. 30 minutter fandt de drengen 'kold og våd, men med vejrtrækning'.

Foto: Politi/Oakland County Sheriff's Office

"Heldigvis var betjentene i stand til at fastslå, at en baby var forsvundet, hvilket udløste en øjeblikkelig stor eftersøgning, og de formåede at finde barnet," sagde sherif Michael Bouchard. 

"Deres hurtige arbejde medførte, at man undgik, hvad der kunne have været en usigelig tragedie." 

Det lokale politi har desuden meldt ud, at myndighederne ikke er sikret på, hvor længe drengen tilbragte alene i skoven. 

Efterforskerne mistænker, at hændelsen var opstået som følge af moderens misbrug af receptpligtig medicin. Af denne årsag besluttede de også at udstede en kendelse om moderens anholdelse. 

Et billede af redningen viser en betjent og andre redningsfolk, der behandler den lille dreng i et græsklædt område. Han blev fundet iført vådt tøj, som redningsfolkene udskiftede med varme tæpper, mens de udførte førstehjælp.

Læs også

Par smidt af fly til alles store jubel

Han tilbragte natten på hospitalet, hvorefter myndighederne vil tage vare for ham. 

 

Dagens Gossip