Hund fundet med blødende poter: Årsagen er rørende

Skrevet af Nicolai Busekist

06/11/2020
Foto: Xu Ge
Foto: Xu Ge
Hunden savnede sin familie, og besluttede at lede efter dem. Den endte med at gå 100 kilometer, hvorefter den blev fundet med blødende poter.

Dagens topnyheder

En kinesisk familie besluttede at lade en ven af familien passe deres 1-årige golden retriever. Deres hjem skulle renoveres, og de mente, at den ville have det bedre hos vennen.

Hundens afsavn blev dog så stort, at den besluttede sig for at finde hjem til familien. Derfor stak den 1-årige hund, der har navnet "Ping An", af fra familievennen, der passede den, mens familien renoverede sin bolig.

Vennen boede lige knap 100 kilometer væk fra familiens bolig. De var overbeviste om, at Ping An ville få al den kærlighed og pleje, den havde brug for, hvorfor det ikke ville blive problematisk.

Efter fire måneder i trygge omgivelser hos familiens ven, var den 1-åriges hunds afsavn så stort, at den ville hjem til sine vante omgivelser. Derfor besluttede den sig for at stikke af, for at lede efter sin familie.

Hunden endte med at gå næsten 100 kilometer, før den blev fundet. Det tog hunden lige knap 14 dage at tilbagelægge distancen, hvorefter den blev fundet med blødende poter udenfor en kontorbygning.

Var deprimeret

Da hunden blev fundet, blev den af redderne beskrevet som "deprimeret". Det hænger selvfølgelig sammen med, at den havde vandret rundt i 14 dage, uden at kunne finde sin familie.

Efter at have fundet hunden, sørge de for hurtigt at tage en række billeder af den hårdt ramte hund, som de efterfølgende delte på de sociale medier. Her efterspurgte de selvfølgelig ejeren af hunden. I mellemtiden sørgede de også for, at hunden fik godt med mad og drikke.

Inden for et døgn lykkedes det at finde Ping Ans ejere, hvorfor den bedrøvede golden retriever endelig er blevet genforenet med sin familie.