Hund undslipper kennel midt om natten: Folk efterlades i chok, når de hører, hvad der så sker

Skrevet af Emil Martesen

47 uger siden

|

03/07/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Folk taber kæben, når de hører den chokerende årsag.

Dagens topnyheder

Hunden er kendt for at være menneskets bedste ven. 

Og der er bestemt ikke noget at sige til, når man gang på gang lader øjnene hvile ned over det uopløseligt bånd, som mennesket og hunden deler. 

Humlen er, at de fleste hunde er kendt for deres loyalitet og kærlighed over for mennesker. 

Men det er bestemt ikke kun over for mennesker, de udviser deres hjertevarme. Hundens kærlighed til hinanden er også bemærkelsesværdig. 

Og denne historie er ingen undtagelse. 

Det utrolige øjeblik fandt sted på Barker's Pet Motel i Edmonton, Canada. Gennem sikkerhedskameraer blev en hund fanget i at flygte fra sin kennel - men hendes hensigt var ikke at undslippe. 

Man kan nemlig ikke komme udenom, at den kærlige hund gjorde god figur, da den tilsyneladende havde hørt jamren fra et andet bur. Indenfor sad der et par hvalpe, der længtes efter deres ejere og ikke kunne forstå, hvorfor de skulle være på hundehotellet i nogle få dage. 

Hunden lagde heller ikke skjul på sin intention, da den brød ud af sin egen kennel med ét formål for øje: At trøste de ensomme hvalpe, der var efterladt alene og bange, ifølge The Epoch Times. 

Maggie, som den omsorgsfulde hund hedder, havde for nylig mistet sine egne hvalpe og var stadig i dyb sorg. 

Og hendes moderlige instinkter tog også prompte over, da hun hørte de to hvalpe græde. 

Det var et øjeblik af ekstraordinær medfølelse og selvopofrelse fra Maggies side. Hun risikerede alt for at trøste de ensomme hvalpe og gav dem den trøst og støtte, de havde brug for i en svær tid. 

Denne bemærkelsesværdige historie viser, at kærlighed og medfølelse ikke kender artsmæssige grænser. Hunde som Maggie beriger vores liv og viser os, hvor dybt og ægte deres følelser kan være. Deres evne til at forstå og trøste andre skaber et bånd, der er unikt og inspirerende.