Hundeejere i chok: Fire hunde døde af forgiftet kød

Foto: Shutterstock

Pas på med, hvor du går tur med din hund, og vær opmærksom på, hvad den tager i munden. Det kan være forgiftet kød.

Fire hunde er på tragisk vis afgået ved døden, efter at have indtaget kødstykker, de har fundet på jorden under en gåtur. Kødet er forgiftet og spredt på jorden.

Læs også

Så mange flygtninge er ikke i arbejde efter 10 år i Danmark

Der berettes om, at disse kødstykker er blevet fundet i Birkehegnet- og Figenparken-området i Næstved.

Det er desuden i selvsamme område, at fire hunde er afgået ved døden, fordi de har indtaget det forgiftede kød. Dette fortæller en kvinde, ved navn Sandra på Facebook, hvis hun selv har forsøgt at spise kødet, men heldigvis nåede hun at reagere i tide.

Ikke bevist, at det er gift

I hendes Facebook-opslag fortæller hun, at det ikke er bevist, at der er tale om forgiftet kød, som er blevet spredt i førnævnte område.

Hun skriver dog: "Der er selvfølgelig ingen beviser for, at kødet indeholder gift, men det virker helt absurd, at det ligger hvor det gør, samt at det ligner præcis det samme kød, som en anden hund har kastet op og formentlig er død af - hvis ikke der skulle være en sammenhæng."

Ligeledes afslutter hun hendes opslag med, at hun har ladet sig fortælle, at der er flere hunde i området, der er døde, efter at have indtaget kødet.

Politiet er ikke involveret

I kommentarsporet til hendes opslag, skriver Sandra, at hun er blevet informeret om, at politiet ikke har til hensigt at efterforske sagen yderligere.

Derfor er der ikke udsigter til, at en gerningsmand findes.

"Og hvad jeg kunne forstå, så ville politiet ikke gøre mere," skriver Sandra.

Læs også

Tandbørstning gik helt galt: Hastet på hospitalet

Hvis du ofte går tur med din hund i Birkehegnet- og Figenparken-området i Næstved, rådes du naturligvis til at være ekstra opmærksom på, hvad din hund tager i munden.

 

 

Dagens Gossip